Szerintetek milyenek a rajzaim? Tehetséges vagyok?
Soha nem jártam külön rajzolni, a suliban meg 2 hetente van rajzóránk és akkor se csinálunk semmit. Szóval nem tudok semmilyen különleges technikát csak magamnak szoktam rajzolni unalomból meg a barátnőimnek. Sokan mondják hogy szerintük tehetséges vagyok és foglalkoznom kéne ezzel. Szerintetek?
ezeket fényképekről másoltam:
ezeket gimppel rajzpltam:
mi a véleményetek? köszi a válaszokat! 14/L
Amit saját kezűleg rajzoltál azok nagyon jók, van bennük fantázia, úgyhogy hajrá, így tovább, amíg örömödet leled benne, rajzolj csak. Főleg a 3-ik kép, akár lehetne egy modern van Gogh is.
A gimpes képek is szépek ugyan, de amit te csinálsz a vásznon, az az igazi művészet. Gratulálok!
Szerintem nem rosszak a rajzaid. Csak így tovább!
Biztosan tehetséges vagy.
köszönöm a választ! :) találtam még egyet: [link]
ezt még kb. 2 éve rajzoltam amikor könyvet akartam írni ő lett volna a főszereplő :D
Az első három rajzod nagyon tetszett, kellemes volt ránézni, ezek olyan rajzok szerintem amiket keretbe be lehet rakni, én ilyen rajzokat kiraknék a falamra mert kellemes rájuk nézni!
Folytasd! Nem tudom megmondani hogy tehetséges vagy-e de jól csinálod az biztos.
Szerintem rendkívül tehetséges vagy!Csak így tovább! ;)
Azt azért meg szeretném kérdezni,hogy a 3. képedet (amin két 'fél' emberarc látható) azokat mivel színezted ki?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!