Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek milyenek a rajzaim...

Szerintetek milyenek a rajzaim? 15/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már sokszor feltették itt ezt a kérdést...Viszont én is kiváncsi lennék a véleményetekre. Őszinte és NORMÁLIS kritikát kérnék. Ha van tippetek, hogy mire figyeljek jobban akkor írjátok le. Köszi. :) ^^

ui.: A képek készülési sorrendben vannak. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 3. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is rosszak :) A harmadik az Rihanna?
2013. nov. 3. 16:15
 2/14 anonim válasza:
100%
Van még mit alakítgatni,de nagyon jók :)
2013. nov. 3. 16:27
 3/14 anonim válasza:
100%
tök jók :) én a helyedben kicsit erősebben árnyékolnék u.i hogy csinálod ezeket a szempillákat?
2013. nov. 3. 16:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Továbbra is gyakorlak. :)

#1 Igen Rihanna akar lenni. :)

#3 Oké megpróbálom erősebben árnyékolni. :) A szempillákat én úgy csinálom, hogy nem egy irányba huzom a pillákat hanem össze vissza. Így picit szerintem természetesebb hatást kelt. :)

2013. nov. 3. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
ügyes vagy!
2013. nov. 3. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács. Ne itt kérdezd meg, mert nem fogsz normális választ kapni. Ezek a kérdések mindig egy sablon alapján mennek.

Először jönnek az unatkozó dilettánsok, akik, mivel nem értenek hozzá, idebiggyesztik, hogy "tök jó", "ügyes vagy", nagyon szép", "én csak pálcikaembert tudok" és hasonlók. Nincs ezzel semmi baj, nekik tetszik, mert nem látják a hibákat.

Aztán idetéved egy-egy hozzáértő is, teszem azt művészhallgató vagy grafikus, aki próbál segítő szándékkal kritizálni. Az aztán jól le lesz pontozva, mert rosszat mer írni.

Én az utóbbi csoportba tartozom, konyítok hozzá valamit.

És nem mondom, hogy nagyon jók lennének ezek a rajzok. Először is, pont a szempilla az, ami nekem végképp nem tetszik. Úgy rajzolod, mintha sugarasan szétágazó tüskék lennének. Nézz csak tükörbe, hogy így néz-e ki. Nem kell szálanként megrajzolni, pl ezen a képen

[link]

épphogy érzékelteti a rajzoló, mégis valóságos.

A másik dolog, a képeidben nincsenek tónusok! Árnyékolsz te valamicskét, de nem tudsz elszakadni attól, hogy van a fehér fel brutálisan vastag körvonalakkal és a durván befeketített haj.

Összességében nem látok semmi rendkívülit a rajzaidban. Tudsz valamicskét másolni, de nem vagy tehetséges. VISZONT! Ezt ne úgy vedd, hogy akkor búcsút kell intened a rajzolásnak. Ezek a képességek fejleszthetők. Ha élvezed és érdekel, akkor nagyon rövid idő alatt nagyon nagy ütemben fejlődhetsz! És ott lyukadok ki, ahol az elején voltam: nem jó helyen kértél segítséget. Menj rajztanárhoz! Esetleg, ha nincs rá lehetőséged, vegyél valamilyen könyvet, ami megtanít az alapokra. Sok sikert :)

2013. nov. 4. 08:14
 7/14 anonim ***** válasza:

tök jók!

de te a kockázással vagy maszatolással árnyékolsz?

ne maszatolj!

2013. nov. 4. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de miért nem fejezed be őket?
2013. nov. 4. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Anyukám, te aztán tudsz!!! Még, ha nem is vagy egy "rajz zseni", hozzám és a pálcikaembereimhez képest Picasso vagy! ;)
2013. nov. 4. 20:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm. :)

#6-os neked különösen. Megért elolasnom amit írtál. :)

#8-as Mit nem fejeztem be rajtuk szerinted? :)

2013. nov. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!