Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek milyenek a rajzaim...

Szerintetek milyenek a rajzaim? 15/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már sokszor feltették itt ezt a kérdést...Viszont én is kiváncsi lennék a véleményetekre. Őszinte és NORMÁLIS kritikát kérnék. Ha van tippetek, hogy mire figyeljek jobban akkor írjátok le. Köszi. :) ^^

ui.: A képek készülési sorrendben vannak. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 3. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a tónusokat és a plasztikusságot(úgytetszik 3D-sséget vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam) hiányolom, ne vonalakat rajzolj egy portéban csak egy vonal van: a száj a többi a szemek az ajkaka a haj mind satírozás. Ennyi idős ismerösöm ugyanilyeneket rajzol ő is lerajzolta Rihannát de őt se vennék fe mit tudom én a Kisképzőbe. Ha komolyan akarsz foglalkozni ezzel menj el rajtanárhoz, de a youtubeon is vannak jó kis rajzolós videók. Addig jó amíg élvezetből rajzolsz.
2013. nov. 14. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne tehetséges?

Szerintem a tehetsége az megvan, bár tény is való, hogy még van hova fejlődni. Pl. árnyékolás.

Szerintem meg is tudná simán csinálna, ha elszakadna ettől a leegyszerűsített sablontól.(fehér bőr, sötét haj)

Viszont a formák nagyok jók.

18/L

2013. nov. 24. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszenek a rajzaid! Én arcokat nem nagyon szoktam rajzolni, mert nem vagyok jó az arányokban. Persze néha megkockáztatom hogy használok rajz rácsot :) De nagyon nagyon tehetséges vagy, örülnék ha nekem is így menne. :D

A szemöldököt meg a hajat kicsit dolgozd ki jobban, ne ragaszkodj annyira egy vonalhoz: ha belenézel a tükörbe, nem minden hajszálad van hozzátapadva a fejedhez. A lényeg hogy engedd el magad, meg kicsit szálljon az a hajszál :D

Mivel nem tudok jól fogalmazni, inkább képekkel illusztrálom a gondolataim :D

[link]

[link]

Ha van még pár rajzod, elküldheted :) mert nagyon tetszenek :)

Igaz, előttem már leírták, de azért én is mondom: árnyékolj jobban!

2013. nov. 26. 14:37
 14/14 diamondtiara válasza:
Szia! Elöttem már leírtak mindent úgyhogy ha nem haragszol nem fogom mégegyszer. Szerintem jók a rajzaid de én hiányolok belőle valamit. A csontokat. Ha igazi fejeket akarsz rajzolni akkor a koponyával kell kezdeni. Ha csak úgy rajzolgatsz akkor nem fog érzékelődni az arccsont. Vegyél egy koponyát ( fantasy boltban lehet kapni) és azzal kezd! Utána épisd föl a fejet! Hiszen a fejed is csontból áll és utána épül fel a bőr. Sok sikert!
2014. jan. 8. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!