Szerintetek milyenek a rajzaim? 15/L
Tudom, hogy már sokszor feltették itt ezt a kérdést...Viszont én is kiváncsi lennék a véleményetekre. Őszinte és NORMÁLIS kritikát kérnék. Ha van tippetek, hogy mire figyeljek jobban akkor írjátok le. Köszi. :) ^^
ui.: A képek készülési sorrendben vannak. :)
Miért ne lenne tehetséges?
Szerintem a tehetsége az megvan, bár tény is való, hogy még van hova fejlődni. Pl. árnyékolás.
Szerintem meg is tudná simán csinálna, ha elszakadna ettől a leegyszerűsített sablontól.(fehér bőr, sötét haj)
Viszont a formák nagyok jók.
18/L
Nagyon tetszenek a rajzaid! Én arcokat nem nagyon szoktam rajzolni, mert nem vagyok jó az arányokban. Persze néha megkockáztatom hogy használok rajz rácsot :) De nagyon nagyon tehetséges vagy, örülnék ha nekem is így menne. :D
A szemöldököt meg a hajat kicsit dolgozd ki jobban, ne ragaszkodj annyira egy vonalhoz: ha belenézel a tükörbe, nem minden hajszálad van hozzátapadva a fejedhez. A lényeg hogy engedd el magad, meg kicsit szálljon az a hajszál :D
Mivel nem tudok jól fogalmazni, inkább képekkel illusztrálom a gondolataim :D
Ha van még pár rajzod, elküldheted :) mert nagyon tetszenek :)
Igaz, előttem már leírták, de azért én is mondom: árnyékolj jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!