Kiadnák egy 11éves gyerek kőnyvét?
Nagyon szeretek írni. Tele vagyok ötletekkel. Irtam egy történetet egy angyalrol aki megtalalta az igaz szerelmet, DE tevedett mert a lany nem szerette. Az angyal fi u sinek ele veti magat. Majd meghal. Most egy olyan tortenetet kezdtem irni hogy:
egy lany( Amanda) apja(Jack)meghalt mar vagy 2eve. a lany azota az anyjanal lakik. az anyja(Sehr) beleszeret egy ferfiba (
Brand).Sher az talalja ki hogy osszeismerteti a ferfit meg a lanyat, hiszen mostantol Brand is csaladtag. A lany nem tudja ezt elfogadni. Àm kiderul hogy Brand-nek van egy fia( Chad). Amanda es Chad kozelebb kerulnek egymashoz. a lanynak az alma az hogy enekesno legyen mikor majdnem betejesul az alma s a szerelem is ratalal kulonos dolog derul fenyre. Egy TITOK ami megvaltoztat mindent a lany ugy erzi hogy elveszitette mindenet.A fiutol eltavolodik. DE kenytelenek egyuttmukodni
ugyanis a TITOK mogott volt meg valami.... ahogy a mondas tartja:
" Nem tudja megbecsulni mig el nem vesziti"
Amanda mar elveszitett mindent. DE vissza is kaphat mindent es ralel a boldogsagra....minden kiderul a tortenetben...
Olvassnatok?:)
11/L
ralel a boldogsagra....persze ennek van egy feltetele.Minden kider
Először szerezz egy rendes magyar billentyűzetet, ha magyarul szeretnél írni.
A blogon engedélyezve van a hozzászólás? Akkor olvasd el, miket írnak oda.
szerintem simán kiadják, jó történetnek tűnik.
és csak így tovább, és igen, olvasnám :D
hajrá :)
:) koszonom a valaszokat. igen a blogon vam engedelyezve a komment es ott minden csak batorito levelek jottek.
nem tudom hogy hogyan tudnam elkuldeni privatban vagy barhogy mert 21.oldalas a tortenet. de majd megprobalom:))
Viszont nem igerem h most mert az angyalosat azt csak csutortokon kapom vissza a szoveget mert megkerdem egy lanyt hogy illusztralja:/
megegyszer koszonom a valaszokat!:)))
Nem tudtok valami konyvkiadot?
Szia :)
Ha tényleg szeretnéd kiadni a könyvedet, akkor itt egy remek lehetőség: [link]
Sok sikert! :)
Nagyon koszonom a segitsegeteket!:))
Mindenkinek!:)
Utolso: Nagyon koszonom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!