Szerintetek ezek a rajzok jók gyerekkönyvekbe?
Szeretnék írni egy gyerekkönyvet,illetve illusztrálni is.
Az írással nincsen gondom,de a rajzolásnál néha-néha elakadok. :/
Illetve már nem egyszer mondták,hogy nem valók a rajzaim gyerekkönyvekbe,még azt is mondták,hogy felkavaróak lehetnek a kisebbek számára. :/
Bár tény,hogy nem éppen egy tündérmesét szeretnék írni.
Privátban küldöm a képeket! :)
Illetve még azt szeretném kérdezni,hogy Ti melyik módszert részesítitek előnyben? :)
A kézzel rajzolást,festést,vagy pedig inkább a digitális úton rajzolsát?
Előre is köszönöm! :)
Engem érdekelnek a rajzaid :D Szívesen elmondom a véleményem, szokott lenni rajzokkal kapcsolatban (kivéve, ha túl absztrakt), elég sokat kritizáltam már rajzokat egy grafikus fórumon, bár én magam még kezdő vagyok, valahogy a kritikusi érzékem sokkal jobb :(
Kézzel vagy digitálisan? Mindkettő jó. A túlzottan leegyszerűsített digitális rajzokat nem szeretem gyerekkönyvekben, de egy megfelelő módszerrel készített, tradicionálishoz hasonló digitális rajz remek lehet. Gyerekkönyvhöz szerintem remekül mennek a vízfestékkel vagy akrillal készült rajzok, de nyilván nemcsak azok. Nem a média a legfontosabb, hanem a művész kifejezőkészsége, színhasználata, kreativitása, ilyenek.
Érdemes azzal dolgozni, ami jobban fekszik nekünk. Sokaknak sokkal könnyebb a tradicionális eszközöket kontrollálni, viszont hatalmas előny tud lenni a digitális média miatti könnyű módosítás...
Köszönöm a választ! :)
Küldtem privátot!
Nekem is küldd a rajzokat, engem is érdekelnek!
Festés és kézzel rajzolás... szerintem ezekben nagyobb örömét leli az ember, mintha számítógéppel rajzolna. :)
Szia!
Énis szívesen megnézném a rajzaidat.Szerintem a kézzel rajzolás a jobb
emngem is érdekelnének a rajzid, a leírással nagyon kiváncsivá tettél.
MInkednképp küld el kérlek :)
és az őszinte véleményem fogod vélaszul kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!