Hogy tetszenek nektek ezek a képek?
Szerintetek PhotoShop-os képek?
Ha ilyen rajzokat látnátok egy gyerekkönyvben,megvennétek?
Előre is köszönök minden hasznos/érelmes választ!
Szia!
Nos szerintem ezeket szabad kézzel, tehetséggel és kölünleges festési technikákkal is meg lehet valósítani. A második kép, ami egy szép fotó, nem feltétlen PS, csak egy jól elkapott pillanat. Szerintem nagyon igényes mesekönyv lenne, ha ilyen képek lennének benne. Én örülnék ha ilyeneken nőne fel a gyermekem. :)
Nagyon szépen köszönöm! :)
Jöhetnek még válaszok!
(Természetesen ment a zöld kéz!)
Tyűha :O iszonyatosan művészinek tűnnek... igen sztem van benne valami photoshop vagy gimp, de akkor is jó. Hát...ömm....gyerek könyvekben nem nézném annyira el ezt.. :D ez nem gyerekeknek való...de mondjuk egy komolyabb könyvben igen.
Egyébkén nagyon szép képek :)) De gyerek könyvbe akkor se xDD
Én kaptam anno egy mese könyvet a szomszéd nénitől... Azt hiszem az volt a címe, hogy Lóci óriás lesz...
Hát, abban hasonló rajzok voltak... Igyekztem mi hamarabb átérni oda, ahol nincs rajz... :D :D :D
Mai fejjel nézve ezeket a képeket inkább valami E.A. Poe kötetben tudnám elképzelni. :D
De, ez csak az én véleményem.
gyerek könyvbe nee....
max. egy 12évesnek szoló könyvbe
de am szépek:))
egy kis photo-shop van benne az bizti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!