Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszenek nektek ezek a...

Hogy tetszenek nektek ezek a képek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintetek PhotoShop-os képek?

Ha ilyen rajzokat látnátok egy gyerekkönyvben,megvennétek?

Előre is köszönök minden hasznos/érelmes választ!

2013. márc. 17. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek, van hangulatuk. Nekem még nincs gyerekem, úgyhogy egyenlőre nem veszek gyerekkönyveket, de nem tudom... Szerintem nem pont gyerekkönyvbe valók, mondjuk attól is függ, milyen könyv pontosan.
2013. márc. 17. 12:59
 2/8 NodameCantabile válasza:

Szia!

Nos szerintem ezeket szabad kézzel, tehetséggel és kölünleges festési technikákkal is meg lehet valósítani. A második kép, ami egy szép fotó, nem feltétlen PS, csak egy jól elkapott pillanat. Szerintem nagyon igényes mesekönyv lenne, ha ilyen képek lennének benne. Én örülnék ha ilyeneken nőne fel a gyermekem. :)

2013. márc. 17. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! :)

Jöhetnek még válaszok!

(Természetesen ment a zöld kéz!)

2013. márc. 17. 13:14
 4/8 anonim válasza:

Tyűha :O iszonyatosan művészinek tűnnek... igen sztem van benne valami photoshop vagy gimp, de akkor is jó. Hát...ömm....gyerek könyvekben nem nézném annyira el ezt.. :D ez nem gyerekeknek való...de mondjuk egy komolyabb könyvben igen.

Egyébkén nagyon szép képek :)) De gyerek könyvbe akkor se xDD

2013. márc. 17. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kaptam anno egy mese könyvet a szomszéd nénitől... Azt hiszem az volt a címe, hogy Lóci óriás lesz...

Hát, abban hasonló rajzok voltak... Igyekztem mi hamarabb átérni oda, ahol nincs rajz... :D :D :D

Mai fejjel nézve ezeket a képeket inkább valami E.A. Poe kötetben tudnám elképzelni. :D

De, ez csak az én véleményem.

2013. márc. 17. 15:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. márc. 17. 19:47
 7/8 anonim válasza:

gyerek könyvbe nee....

max. egy 12évesnek szoló könyvbe

de am szépek:))

egy kis photo-shop van benne az bizti!

2013. dec. 15. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,természetesen mentek a zöld mancsok! :)
2013. dec. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!