Nektek tetszik ez a retusálás, képfeljavítás?
Figyelt kérdés
Panasonic DMC ls60-al fotóztam a képet, minden automata rajta, úgyhogy manuálisan nem tudtam hozzányúlni. Egy ikeás reflektor lámpával lőttem a fehér falra, viszont a lámpa meleg fényekkel dolgozik, ezért adott a sárga szín. Gondoltam elszórakozok kicsit a szerkesztő programokkal, fényileg ez lett a végeredmény: [link] 2013. nov. 5. 14:23
1/6 anonim válasza:
Tök jó lett, de most komolyan. A lány is szép:)
2/6 anonim válasza:
a szem kissé természetellenesre sikerült, a többi okés
3/6 anonim válasza:
Nem, csak rontottál rajta. Túl hideg, túl kemény, természetellenes.
4/6 A kérdező kommentje:
A célom alapvetően az volt, hogy kicsit grafikaibbra húzzam a képet, nem feltétlen fotórealisztikusra.
2013. nov. 5. 15:42
5/6 anonim válasza:
A szemei és a fogai ilyesztően elütnek a kép többi részétől, függetlenül attól, hogy fotó vagy grafika. A bőr mintázata is markánsabb lett, ami nem tudom, hogy előnyére vált-e.
6/6 anonim válasza:
Kár volt beavatkozni az első kép egyértemúen jobb.Ilyen tömény témát ne akarj grafikásítani mert legfeljebb így sikerül, ami nem igazán szerencsés. Talán a világítással a ruha részleteit kicsit jobban kiemelhetted volna. A második kép alapos körbevágás után legfeljebb fogkrém vagy fogfehérítés reklámnak elmegy, de portrénak nagyon idegen!
Egyébkét az eredeti egy kellemes portré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!