Tetszik ez a vers?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy idősebb rokonom verse: (azért én írtak ki, mert neki nincs gépe)
Perceim halak
mik elillannak az árral sebesen
hol, mint könnyű süllő
hol, mint lazac
kövek közt
sebekkel telve...
2013. nov. 2. 14:53
1/7 anonim válasza:
Max gondolat, de nem vers. Am nem, nem tetszik.
2/7 anonim válasza:
Nem akarom megsérteni a rokonodat, de ez egy kicsit gyengécske. A hasonlat is kicsit zavaros, vagy hát úgy mondom, hogy csak számára érthetőek. A rímeknél meg rossz szavakat és hangokat párosított össze. De ez csak az én véleményem!
3/7 anonim válasza:
A rokonod pecás, mi?
"...hol, mint könnyű süllő
hol, mint lazac..."
Ne feltételezze, hogy minden olvasó ért a halakhoz, nekem például ötletem sincs, mi különbség van a vers szempontjából a lazac és süllő között, mivel teszi ez teljesebbé, kidolgozottabbá a gondolatmenetet. Valami más hasonlat kellene.
5/7 DiosMió válasza:
Jó ez, csak értened kell mire gondolt.
6/7 anonim válasza:
na végre megcsillan valami kis kreativitás az itt posztolt sablonos "versek" között
7/7 anonim válasza:
A rokonod inkább rajzoljon. (De azt nem töltsd fel ide.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!