Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszik ez a kép?

Hogy tetszik ez a kép?

Figyelt kérdés

Én készítettem, és kíváncsi vagyok másoknak is tetszik-e. :)

[link]

2013. aug. 12. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
aha tetszik szép
2013. aug. 12. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Jellegtelen, semmilyen. Ne haragudj meg, de egyszerűen mint fotó nem értékelhető. Kilépsz az ajtó kezedben egy spricnivel, ráfújsz egy virág néhány levelére és kész. Semmilyen fotós oldal nem fogadná el. Nincs mondanivalója sem.
2013. aug. 12. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de csatlakozom a másodikhoz, nem nagy szám. Ha már valami makrószerűségben gondolkodsz, emelj ki egy kisebb részletet, mondjuk egy levelet egy pár vízcseppel. Valami érdekesebb megvilágítás is jót tenne neki.
2013. aug. 12. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Eső után készült. :D Szakértők... :D
2013. aug. 13. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok "szakértő",de nekem tetszik :)
2013. aug. 13. 13:53
 6/8 anonim válasza:
A 71 % válaszadó arra akart utalni hogy, mindenki képes csinálni egy ilyen képet NEM kell ahhoz hogy eső legyen elég egy locsoló és kész éppen ezért szar. És ha már ennyire szakértőknek hívod őket mert van negatív válasz is akkor minek rakod fel ha annyira magabiztos vagy benne hogy jó. Na de az én véleményem is hasonló: semmit mondó egyszerű elégg kezdő/
2013. aug. 13. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Értettem mire utalt... Mert hülye azért nem vagyok! Nem sértődtem meg én semmin sem. :)
2013. aug. 14. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint kicsit sápadt, erőtlen. A kevesebb, lehet, hogy több lett volna! Örülök, hogy neked tetszik, de ne várd el másoktól, hogy el legyenek ragadtatva a "művedtől" Én nem tartom egy nagyközönség előtti publikálásra érdemesnek! Nem vagyok "szakértő", csak némi gyakorlattal (jó sok)rendelkező hivatásos fényképész!Nem megsértődni kell, hanem gyakorolni és elfogadni a jó tanácsokat és adott esetben a negatív kritikát is! Mellesleg te tetted közkinccsé! A kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy mi a véleményetek a képről? Nem kell feltétlenűl azt sugallni, hogy tetszik a kép! Ha netán kapsz egy számodra kedvezőtlen kritikát, így sokkal könnyebben elviseled! Sajnos a nyílvános szereplésnél a kritikát el kell viselni, még akkor is ha az nem egészen olyan, mint amire számítottunk! Egyébként a fényképezés az a fajta sport, aminek a tetszésindexe nagyon változó, és kép megítélése nagyon szubjektív, mondanivaló és technikai kivitelezés szemponjából egyaránt.Bár vannak olyan technikai elvárások amiknek illik eleget tenni! Nem felháborodni kell, hanem sok, profi fotósok által készített képet nézegetni, és abból tanulni, és sokat gyakorolni,sokkal több szerénységgel!
2013. nov. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!