Tetszik ez a vers?
Figyelt kérdés
Égi óceán végtelen kékje,
Déli tikkadt felhő szökik rajta,
Ekképp siet hogy szeme elérje,
S hallja hogy szív dobban szív alatta.
Alá hullva könnyeit kövéren,
Nyúzott sikoly hasít csöndességbe,
Ádáz harc után pihen ölében,
Mi szép született földön és égbe.
Némán a báránypamat elillan,
Akárhány cudar mennykő még villan,
Kisded örök pihen karjaidban.
2013. jún. 11. 20:15
1/15 Argloss válasza:
Nekem ez a művészet olyan szintje amit már képtelen vagyok feldolgozni. Mit is akar ez jelenteni?
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos féltem hogy esetleg (értelmetlenül) bonyolultra sikerül. Ha nem gond még nem írnám miről is akarna szólni, kíváncsi vagyok hogy lesz-e aki megérti vagy kukába megy.
2013. jún. 11. 20:30
4/15 A kérdező kommentje:
Igen :)
2013. jún. 11. 20:32
5/15 anonim válasza:
Szép:) Bár tényleg picit "bonyolult" de nagyon szép:)
6/15 anonim válasza:
Szerintem érthető teljesen, és tényleg nagyon szép. :)
7/15 anonim válasza:
nem ... egymásra szórt és indokolatlan költői képek, zavaros ragozás, zavaros szórend, sekélyes rímek
ha saját élmény akkor sem
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Egyébként van benne akrosztichon, tehát a sorok kezdőbetűit olvasva kijön az akinek (akiről) szól a vers, nem tudom hogy ezzel együtt is nehéz észrevenni a vers témáját vagy csak nem figyel fel rá az ember. Köszönöm aki eddig és ezután véleményt mondd róla, negatív kritikát is fogadok nagyon szívesen!
2013. jún. 11. 20:54
9/15 anonim válasza:
Tele van tinipátosszal és se füle, se farka. Ráadásul egy kazal közhely, amitől érdes lesz, és nem símulnak egymáshoz a gondolatok, ettől meg stílustalanná válik.
10/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, de a költői nyelved kicsit tényleg bonyolult ;D Ez amúgy nem olyan nagy probléma, legalább gondolkozik az olvasó, de azért törekedhetsz egy kis közérthetőségre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!