Rajzoláshoz elég a 24 db-os színes ceruza készlet?
Bocsi,hogy közbe szólok,de szerintem próbálj ki más technikát is,ha színesben gondolkodsz, ne a sima színes ceruzákat.
Pl akvarell , pasztell, tempera,akril.
Érdemes megnézni,hogy miket lehet velük csinálni,mielőtt beruház az ember.
Az egyes technikáknak van egyfajta méret korláta is,ami alatt vagy felett nem annyira jó dolgozni.
Az is fontos,hogy milyen sötétet és világosat szeretnél elérni. Illetve mennyire keverhetők a színek ,mennyire fedő stb..
Pl google képkeresőbe beírod,hogy
portrait with pastel
majd új keresésbe
portrait with colored pencil
szerintem látod majd a különbséget
Vízfestékkel is szoktam dolgozni egyébként, többek között azért tértem át a festésre, mert ott kevesebb színből is lehet töbet csinálni. De mostanság megint rajzolgatnék, úgy látszik, csak az jött be nekem leginkábbm ha visszatérek hozzá újra meg újra :D
Egyébként pont azért gondolkozok rajta hogy érdemes-e megvenni a nagyobbat, mert 1-nem túl olcsó, 2-nálunk csak 24-eset lehet kapni, a nagyobbat meg kéne rendeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!