Milyen olcsóbb színesceruzát használjak ha kezdőként szeretnék rajzololgatni?
Lyra-t szeretem de én olyasmi állagúra gondoltam mint egy szemceruza, ami nem hagy fehér "pontocskákat" maga után mégha tompa is.
És árakat mondjatok, meg hogy hol lehet kapni.
pl.: ilyet mivel lehet rajzolni?
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem tudom mennyire grafikusan akarsz dolgozni,de vannak pittceruza, pasztell és akvarell ceruzák is. Az akvarell ceruzás rajzot vizes ecsettel át lehet húzni . A pasztell ceruza pedig a normálhoz és pitthez képest jobban maszatolható ,de azért egy keményebb,mint egy extra finom pasztell kréta.
A pittceruzákról személyes tapasztalatom nincs,de tudtommal a pasztellnál keményebb és talán zsírosabb is. Nézd meg mivel mit lehet csinálni,mert érdemes előbb tájékozódni. Azt azért megjegyzem,hogy lehet darabra is venni, lehet érdemes úgy. Illetve pasztell ceruzát én ritkán használok,mert átszoktam a krétára,de részleteknél jól jön. Az akvarell ceruzából én inkább csak a szépiához közeli, földszíneket használom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!