Mégis mivel színezi ki ezt a rajzot?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek, szerintetek mivel színezheti ez a lány a rajzait? http://www.youtube.com/user/Sophiechan90?feature=watch 2013. febr. 12. 22:20
2/10 Argloss válasza:
A doboz és kiírás alapján ezzel:
3/10 anonim válasza:
Igen, valószínű, a márkája pedig olasz, egész pontosan ez: Tispupi.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 13. 13:03
5/10 anonim válasza:
Ez speckó filctoll , de ez nagyon szép , majdnem mangaka szintű munka.
6/10 anonim válasza:
Igen-igen... az ő munkáit már én is néztem youtube-on... :) én is utána néztem, hogy mivel készíti, és találtam egy oldalt... remélem tudsz vele kezdeni valamit! :)
(ha nem jelenítené meg, írj nyugodtan)
7/10 A kérdező kommentje:
Huuu, hát köszi a linket, de ez nagyon drága! :s Nem épp jó összeg számomra. Olcsóbban nem hiszem hogy lehet kapni :(
2013. febr. 13. 18:11
8/10 anonim válasza:
ha esetleg valahogy találnál olcsóbban, megírod? c(:
(aki a 'drága' linket küldte)
9/10 anonim válasza:
az egyik elég jó márka a Promarker, abból van 12 és 24 darabos szett is és elég jó, ráadásul magyarországon is könnyen be lehet szerezni.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, már kicsit azért tapasztaltabb vagyok a témában, és művészeti suliba is járok már, szóval igen, egyébként már van nekem is, de köszi :)
2015. szept. 17. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!