Egyik rokonom kért meg, hogy rajzoljam le a kutyáját, még félkész, de szerintetek vállalható, hogy ezt adjam neki ajándékba?
2013. aug. 24. 18:25
11/19 anonim válasza:
hűű mennyi pénzért vállalsz rajzot?
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, igyekszem korrigálni a hibákat. Igen, felteszem majd a végeredményt. Élőben kicsit jobb, a fényképezőgépem nem csinál túl jó minőségű képeket sajnos :-(
2013. aug. 24. 18:37
13/19 A kérdező kommentje:
10-es, ez aranyos :-)
Igen, szoktam rajzolni megrendelésre is, de most nem ezt akartam reklámozni, csak fontos, hogy ne égjek be ezzel a rajzzal.
2013. aug. 24. 18:39
14/19 anonim válasza:
aztaaa *-- gyönyörűen rajzolsz :)
16/19 anonim válasza:
A rajzod tenyleg gyonyoru, es bocsi, hogy offolok, de megkerdezhetem, hogy milyen ceruzakkal keszult a rajz?
17/19 anonim válasza:
szépen rajzolsz nagyon
Én is lerajzoltam a kutyámat, és a párom azt mondta hogy én birodalmi lépegetőt rajzoltam le, nem Nerot a kutyát..
Nekem ennyire futja..:)
18/19 A kérdező kommentje:
16-osnak:
Derwent 9B ceruzával, 8B szénceruzával és gyurmaradírral készült a kép, illetve még készül.
2013. aug. 25. 20:20
19/19 anonim válasza:
Most hülyéskedsz velem?
Hát persze, hogy ezt add oda!
Ez egyszerűen fantasztikus, briliáns és gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!