Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vállalható ez a ruha esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalható ez a ruha esküvőre?

Figyelt kérdés

...ha a menyasszony nem lesz pirosban, hanem végig fehérben lesz egész éjjel?

A bátyám nősül hétvégén én meg megszerettem ezt a ruhát. Szerintetek?

[link]

2013. febr. 11. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezd meg a bátyádékat. Az a biztos. Én is ezt tettem, jöhetett a piros ruha.

Tudom, valahol nem szokás, egyenesen tilos a piros, a fehér meg a fekete, de annyiféle szokás van, annyiféleképpen gondolkodunk, hogy a legegyszerűbb, ha megkérdezed őket.

2013. febr. 11. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

nálunk is voltak többen feketében meg pirosban, sőt, még volt, aki fehéret húzott....

engem nem zavart, vegyél fel hozzá egy illő másik színt, akár feketét (bolerót pl.). Nem hiszem, hogy bárki beszólna, de ha igen, akkor így járt! :)

2013. febr. 11. 22:10
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem teljesen jó.
2013. febr. 11. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is teljesen jó, de azért kérdezd meg a menyasszonyt nehogy kitörjön belőle a menyaszörny.
2013. febr. 11. 22:14
 5/19 A kérdező kommentje:

fekete hosszúujjú boleróval gondoltam :)

Nem hinném, hogy zavarná a menyasszonyt, de megkérdem...

Örvendek, ha szerintetek rendben a ruha :D

Köszi:)

2013. febr. 11. 22:15
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
én is pirosban voltam egy esküvőn, de a menyasszony se volt fehérben.
2013. febr. 11. 22:16
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

Valójában fehérben nem illik menni, mert nálunk (Magyarország) a menyasszony színe. Feketében sem, mert az a gyászé.

Mehetsz pirosban!

2013. febr. 11. 22:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék pirosban.
2013. febr. 12. 06:28
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Hasonlóban voltam,csak még tüll alj hozzá,én megkérdeztem a menyasszonyt (párom nővérét),ő sem öltözött át,vlgig fehérben volt,nem zavarta,csak annyit kért,fehéret hanyagoljuk (ki is akadt amikor meglátta hosszú hófehérben az anyósát,akivel utálják egymást)
2013. febr. 12. 09:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

engem nem a szín zavarna, a miénken sem érdekel úgy önmagában, hogy ki milyen színben jön, de fényes is, tűzvörös is miniruha is...tél is van szóval biztos nem ez lesz a normális kis ruha viselet, valószínűleg egyedül pakolsz ki.

Most nem a hétvégi diszkóba kell a legszexibb csajnak öltöznöd.

A szín egyáltalán nem érdekes, a lényeg az, hogy se túl se "alul" (értsd ne mutass meg mindent) ne öltözd a menyasszonyt, elvégre hupikékben is felöltözhetsz úgy, hogy mindenki téged bámul majd.

Na mindegy, szerintem ez egy olyan ruha télre, hogy "én leszek a legdögösebb nő a szilveszteri buliban". A menyasszony meg úgyis mindenre azt fogja mondani, hogy vedd fel, mert nem akar majd hisztis p1csának tűnni.

2013. febr. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!