Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalható ez a ruha esküvőre?
...ha a menyasszony nem lesz pirosban, hanem végig fehérben lesz egész éjjel?
A bátyám nősül hétvégén én meg megszerettem ezt a ruhát. Szerintetek?
Amit írtál is, fekete boleróval, esetleg fekete övvel és cipővel természetesen vállalható, nem leszel menyecskés:)
Mert ugye ezért nem szoktak pirosban menni, mert a menyecske ruha szokott piros lenni.
Szerintem a menyasszony véleményét kérd ki elsősorban!!!
Ebből sajnos szoktak összetűzések adódni még esküvő előtt, sajna nekem is volt, bár ott az volt a gond, hogy egyik rokon ugyanolyan ruhában akart táncolni egész este, amiben én megjelentem volna éjfélkor menyecskeként:):) nahát, ezt azért már nem engedhettem:):)
a színével nincs baj.
de a hossza?? nem is értem h gondoltad, ez egy esküvő, főleg téli.szerintem vegyél vmit amiből nem lóg ki mindened
Nincs kint belőle "mindenem" (pl egyáltalán nincs nagy mellem, dekoltázsom stb.) felülre fekete bolerót veszek, hossza a térdemen felülig ér.
Egyesek ennél minibb ruhákba járnak dolgozni.
Abszólút nincs olyan elképzelésem, hogy majd "én leszek a legdögösebb" :)))
de mindenképp megkérdem a bátyámék véleményét, őszinték vagyunk egymással, úgyhogy tuti megmondanák ha részükről nem oké.
Szerintem a kép is csal, mert egyáltalán nem olyan mini, mint ahogy "sápítoztok" :)
Találtam egy képet, amin hasonló hosszúságú ruha van.
Ez is eddig ér.
Ennél gusztustalanabb "derékszíjat" láttam már csajokon. Én sosem öltöztem kirívóan, csak ízlésesen, ezért nem is értem a támadásokat, főleg így, ilyen módon...:(
Szerintem hosszúujjú boleróval semmi gond nincs ezzel a ruhával...:-S nyáron meg boleró nélkül...
De megkérdem attól még, lássuk mit gondolnak a rokonok :)) Ha nem tetszik, fekete bokáig érő szoknyába megyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!