Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vállalható ez a ruha esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalható ez a ruha esküvőre?

Figyelt kérdés

...ha a menyasszony nem lesz pirosban, hanem végig fehérben lesz egész éjjel?

A bátyám nősül hétvégén én meg megszerettem ezt a ruhát. Szerintetek?

[link]

2013. febr. 11. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Azért bugyit vegyél alá, mert hogy mindened ki lesz belőle az is biztos. Engem alapból a szín nem zavarna, vedd fel nyugodtan, a hossza már inkább. Hogy bírod te ezt jó érzéssel felvenni emberek közé?! Idősebbek, rokonok, na meg azért mégis, esküvő lesz nem egy szombat esti buli. Szerintem nagyon rövid.
2013. febr. 12. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál is, fekete boleróval, esetleg fekete övvel és cipővel természetesen vállalható, nem leszel menyecskés:)

Mert ugye ezért nem szoktak pirosban menni, mert a menyecske ruha szokott piros lenni.

Szerintem a menyasszony véleményét kérd ki elsősorban!!!

Ebből sajnos szoktak összetűzések adódni még esküvő előtt, sajna nekem is volt, bár ott az volt a gond, hogy egyik rokon ugyanolyan ruhában akart táncolni egész este, amiben én megjelentem volna éjfélkor menyecskeként:):) nahát, ezt azért már nem engedhettem:):)

2013. febr. 12. 11:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ha a tesóm ilyen ruhába jönne az esküvőnkre.. Jó, kicsit tényleg mini, dehát ha téged nem zavar :) akkor vedd fel. Mondjuk a mi esküvőnk nyáron lesz, szóval gondolom sokan leszek lenge ruhában.
2013. febr. 12. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

a színével nincs baj.

de a hossza?? nem is értem h gondoltad, ez egy esküvő, főleg téli.szerintem vegyél vmit amiből nem lóg ki mindened

2013. febr. 12. 14:37
 15/19 A kérdező kommentje:

Nincs kint belőle "mindenem" (pl egyáltalán nincs nagy mellem, dekoltázsom stb.) felülre fekete bolerót veszek, hossza a térdemen felülig ér.

Egyesek ennél minibb ruhákba járnak dolgozni.

Abszólút nincs olyan elképzelésem, hogy majd "én leszek a legdögösebb" :)))

2013. febr. 12. 15:22
 16/19 A kérdező kommentje:

de mindenképp megkérdem a bátyámék véleményét, őszinték vagyunk egymással, úgyhogy tuti megmondanák ha részükről nem oké.

Szerintem a kép is csal, mert egyáltalán nem olyan mini, mint ahogy "sápítoztok" :)

2013. febr. 12. 15:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Találtam egy képet, amin hasonló hosszúságú ruha van.

[link]

Ez is eddig ér.

Ennél gusztustalanabb "derékszíjat" láttam már csajokon. Én sosem öltöztem kirívóan, csak ízlésesen, ezért nem is értem a támadásokat, főleg így, ilyen módon...:(

Szerintem hosszúujjú boleróval semmi gond nincs ezzel a ruhával...:-S nyáron meg boleró nélkül...

De megkérdem attól még, lássuk mit gondolnak a rokonok :)) Ha nem tetszik, fekete bokáig érő szoknyába megyek :D

2013. febr. 12. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
A bátyád egy férfi. Neki tök mindegy mit veszel fel, a férfiaknak kb. amúgy sincs semmiről sem fogalmuk, hogy mikor mit és hogyan illik viselni. Őt nem fogja zavarni, ha a húga belibben egy tűzvörös, feszes mini csőruhában.
2013. febr. 13. 10:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem csőruha :D
2013. febr. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!