Írtam egy verset, elolvasnátok? Véleményt is kérnék üzenetben.
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 18:42
12/21 JDMDrifter98 válasza:
Küld el nyugodtan én is szoktam rapp szöveget írni szóval megértem :-)
13/21 LunaLovegood válasza:
léccilécci írd meg, én is rengeteg verset írok!!
14/21 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekel, küldheted, de nem lenne egyszerűbb, ha kitennéd a kommentek közé a versed, vagy a kérdésed alá? Úgy egyből el tudnánk olvasni...
15/21 anonim válasza:
Szia!Legyszi nekem is kuldd el..en is irtam verset mar!
17/21 anonim válasza:
Ennek nem nagy teteje van. Itt a sok nekem is, meg lécci, stb. Azt gondolom, hogyha igazán kíváncsi lettél volna a kritikákra, akkor a kérdés alatti megjegyzésbe elküldhetted volna.
Na de nem vagyok olyan gonosz, mint elsőre látszik. :)
Ha akarod, küld el, és ha kéred megírom a véleményemet - jót is, rosszat is.
Aláírás: (ex ötszázas) vagyis
Ady Endre ;-)
18/21 k.veronika199 válasza:
Én is nagyon szívesen elolvasnám!!!!
19/21 Dolly99 válasza:
én is sokat írok. elküldenéd nekem is?:)
20/21 anonim válasza:
Hát igen elolvasnánk,ha lenne mit.Szerintem nem is írtál semmit,csak unatkoztál,és most röhögsz magadban,hogy mennyi kíváncsi ember van körülötted.Remélem örülsz a véleményemnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!