Szerintetek jó hobbifotós vagyok?
Magamtól tanulom, már van egy jobb gépem és folyamatosan bővítem a felszerelésem. Sokak szerint (és nem a szomszéd illetve a barátaim szerint) van hozzá tehetségem.
Gondolkodtam azon, hogyha elvégzem az egyetemet, jelentkezek fotósnak, de nem tudom hogy bemerjem-e vállalni.
Itt van a honlapom. Van mindenféle kép (természet, állat, ember). Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha tényleg te csináltad a képeket, akkor igen, van tehetséged, és kár lenne nem foglalkozni vele.. Csiszold még, tanulj és tényleg jó leszel...
De adhatok egy tanácsot a honlapoddal kapcsolatban??
a lap felső oldalán a szövegeket tedd sötétebbre (home, bio...stb. Mert alig lehet látni, és az ember szeme kiugrik mire rájön mi van odaírva.. Bár nekem nem rossz a szemem, de aki kicsit is rosszul lát az gondban lesz...
De a képek szépek.. Az Egyiptomi és állatos képek gyönyörűek.. A virágos képeknél 1-2 fotónál volt olyan érzésem hogy már láttam őket...de ugye virágot sokszor lehet ugyanúgy lefényképezni..
#1-s: te mikor hallottad, hogy azt állította, hogy profi?
véleményt kér nem elismerést.
Nekem amúgy tetszik, szerintem is megérné vele foglalkozni.
17/L
Köszönöm szépen.
Kedves utolsó. Nálam ez azt jelenti, hogy nem jártam tanfolyamra, nem jártam olyan suliba ahol ezt tanították, illetve nem kértem segítséget senkitől. Mindig mindenre magamtól jövök rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!