Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jó hobbifotós vagyok?

Szerintetek jó hobbifotós vagyok?

Figyelt kérdés

Magamtól tanulom, már van egy jobb gépem és folyamatosan bővítem a felszerelésem. Sokak szerint (és nem a szomszéd illetve a barátaim szerint) van hozzá tehetségem.

Gondolkodtam azon, hogyha elvégzem az egyetemet, jelentkezek fotósnak, de nem tudom hogy bemerjem-e vállalni.

Itt van a honlapom. Van mindenféle kép (természet, állat, ember). Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

[link]

2013. aug. 5. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
az a baj hogy mert valaki azthiszi hogy lefényképezett egy naplementét, vagy tudott fényképezni pár embert már azthiszi ő profi fotós .. nem rosszak a képeid, de ugyanilyen képeket tudok csinálni én is, semmi kunszt nincs benne .. meg manapság mindenki azthiszi hogy fotós lehet pont ez miatt... nem bántani akarlak de .. szerintem hülyeség
2013. aug. 5. 11:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam profinak.
2013. aug. 5. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg te csináltad a képeket, akkor igen, van tehetséged, és kár lenne nem foglalkozni vele.. Csiszold még, tanulj és tényleg jó leszel...

De adhatok egy tanácsot a honlapoddal kapcsolatban??

a lap felső oldalán a szövegeket tedd sötétebbre (home, bio...stb. Mert alig lehet látni, és az ember szeme kiugrik mire rájön mi van odaírva.. Bár nekem nem rossz a szemem, de aki kicsit is rosszul lát az gondban lesz...

De a képek szépek.. Az Egyiptomi és állatos képek gyönyörűek.. A virágos képeknél 1-2 fotónál volt olyan érzésem hogy már láttam őket...de ugye virágot sokszor lehet ugyanúgy lefényképezni..

2013. aug. 5. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem rosszak ! Ha suliba kezdesz ott úgyis megtanulsz mindent és még jobb lesz. Illetve,ha tényleg suliba kezdesz akkor anyagilag bírni kell :)
2013. aug. 5. 12:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot és az építő kritikát.
2013. aug. 5. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:

#1-s: te mikor hallottad, hogy azt állította, hogy profi?

véleményt kér nem elismerést.

Nekem amúgy tetszik, szerintem is megérné vele foglalkozni.

17/L

2013. aug. 5. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hmm. Az átlag hobbifotós kategóriánál jobbat csinálsz és igényesebb is vagy,ahogy én látom. Szóval ez jó alap.
2013. aug. 5. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként mit jelent az,hogy "magamtól tanulom"? :)
2013. aug. 5. 15:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Kedves utolsó. Nálam ez azt jelenti, hogy nem jártam tanfolyamra, nem jártam olyan suliba ahol ezt tanították, illetve nem kértem segítséget senkitől. Mindig mindenre magamtól jövök rá.

2013. aug. 5. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!