Csak egy tipp!!:) Kezdj szerintem térhatású betűket csinálni, és árnyékold őket!!:) Úgy, mint a régi wordartok!!:)
Kitalálod, hogy melyik irányból jöjjön a fény a betűkre, és akkor az ellenkező oldalukra a betűnek hát ott erősítsd meg a csíkokat, az lesz az árnyék, vagy a vetett árnyékos dolgok is jól néznek ki:) Kis akkor színezd ki szépen, az árnyék is lehet színessel egyébként:) Árnyékolásra példa:) Am először efféléket is próbálhatsz lemásolni:):):)
Ja és am én nem vagyok graffitis, csak néha csinálok ilyen szavas dolgokat is:):):) Papírra!:)
Mivel semmit sem írtál, így ne várd el, hogy tudjon neked akárki válaszolni egy ilyen értelmetlen kérdésre. Odahánytál egy mondatot... Normálisan meg kellett volna fogalmaznod a kérdésedet.
Egyébként graffitit azt festékkel vagy filccel csinálnak...
Onnan tudom, hogy nem hiszem, hogy van arról egyáltalán fogalmad, hogy honnan szerezhetnél több négyzetméteres papírt.
A házatok falán biztos jól nézne ki, ha összefirkálnád grafitceruzával... A rendőrség ugyan nem büntetne meg, de ha a szüleid meglátják, hogy összefirkálod a házuk falát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!