Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Min kéne még javítani a rajzomon?

Min kéne még javítani a rajzomon?

Figyelt kérdés

Én vagyok az, aki a dobermannra nem hasonlító dobermannt rakta fel :) Most egy magyar vizslát rajzoltam, remélem erről már felismerhető lesz a fajtája.

A füle kicsit lemaradt, mert nem fért bele teljesen a szkennerbe. Légyszi normális válaszokat írjatok, amit gondoltok róla, pozítívat, negatívat. Érdemes szakkörre járnom, vagy megpróbálkozni olyan festményeket és képeket csinálni, amit el is tudok adni? Őszinte válaszokat kérek, nem sértődök be, mint általában a többiek, legalábbis én eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha megírtam valakinek a véleményemet, akkor mindig besértődött, és lehülyézett. Na mindegy, úgyhogy légyszi őszintén! Köszönöm szépen előre is!

2013. júl. 29. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Na de hol a kutya? :D
2013. júl. 29. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, azt csak most tudtam felrakni XD

[link]

2013. júl. 29. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szerintem érdemes lenne ezzel egy kicsit foglalkoznod, mert ez a kép elég jó lett (a dobermannosat nem láttam). Nem tudom, hogy mennyi részét fényképezted le a lapnak, de sokat javíthat az összképen, ha a kutya középen van a képen (próbáld meg kb.-ra felvázolni a körvonalait, amikor elkezded a rajzot, hogy ne csússz el). Hajrá! :)
2013. júl. 29. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia. A rajzodról azt tudom levenni, hogy nem fordítottál elég időt a kidolgozására. A fogai egyáltalán nincsenek kidolgozva, a szemei túl távol vannak egymástól azért, mert túl széles lett a feje. Nincsenek finom élsimítások, és az árnyékolások se finomak, a kontúrvonalak mentén kéne főleg tónusozni, mert túlságosan kiemelkedik a kontúr, pl. a szájánál, a nyelvénél. Szegény kutyus orra is kicsit kesze-kusza lett :D

Ezenkívül nem rossz. Én nem jártam szakkörre, itthon gyakoroltam sokat, és ez hozta meg az eredményt. Ha sokat gyakorolnál, másolnál, és próbálnád PONTOSAN kidolgozni (úgy, hogy nem csapod össze), akkor sokkal szebb rajzokat is tudnál készíteni.

Szerintem manapság nem érdemes festményeket v. képeket eladni..de ez az én saját véleményem.

Tipp: mérd le az arányokat a ceruzáddal!!

2013. júl. 29. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Eléggé összecsaptad, árnyékolás sincs, arányok sem jók, magyar vizsla pedig teljesen máshogy néz ki. De van benned érzék, csak fejleszteni kell, van benned ráció.
2013. júl. 29. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy kicsit gyakorolj még... Szerintem ha elég elszánt vagy nem muszáj szakkörre járnod, én sem jártam, és ettől függetlenül tudtam fejlődni.

Megkérdezhetem, hog ezt mennyi idő alatt rajzoltad meg?

2013. júl. 30. 09:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az összes választ, és igyekszem majd minderre odafigyelni a következő rajzaimnál is! Arra gondoltam, hogy ugyan ezt a kutyát megrajzolnám még egyszer, ez alkalommal odafigyelve mindazokra, amiket mondtatok. És ha kész van, akkor mindenkinek elküldöm privátban, aki itt írt nekem.

Igen, igazatok van, hogy lehet hogy elkapkodtam, gyorsan akartam vele kész lenni. Több napig rajzoltam, de ha összeszámolom azt az időt, amikor rajzoltam, az kb. 2 óra lehetett. Még a dobermann is 3 órába telt, többet kellett volna vele foglalkoznom. De ma nekilátok, és elkezdemújra. Még egyszer köszönöm az őszinte kritikákat :)

2013. júl. 30. 15:39
 8/8 anonim válasza:
Én nem vagyok szakértő,de szerintem gyönyörű,bár a fogait jobban ki kéne dolgoznod:3
2013. okt. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!