A hajat hogyan tudnám még javítani? (rajz)
Félkész rajz, szájat, nyakat ne nézzétek... A hajjal nagyon nem vagyok megelégedve. Mit változtassak rajta?
WOW!
Bocsánat, csak azért írok, hogy elmondjam, gyönyörűen rajzolsz! Elsőre el sem hittem, hogy nem firka :O
Egyébként egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy segíteni nem tudok, de hajrá, csak így tovább, a szemeiről percekig nem tudtam levenni a szemem! Le a kalappal előtted!
...és még egyszer: WOW!
talán lehetne egy kicsit sötétebb árnyalatú egy-két helyen, valamint esetleg kissé göndörebb :) ja és balra is legyen haja... Felül nekem olyan furcsa érzésem van, valahogy irracionálisan egyensen felfelé áll... :/
a nyaka tényleg fura, meg a keze is (ha az kéz egyáltalán), de a szája OK
de amúgy jóóó :]
6 éve tanulok rajzolni, remélem nem mondtam hülyeségeket :D
nem értek hozzá szóval ne hallgass rám. szerintem talán ahogy azok a sötét vonal szerű szálak kiindulnak a homloktól és jobb oldalt az álltól is túl vonal szerűek. túl szálasak.
nagyon szép amúgy.
Köszönöm a tippeket és mindent :D
Igen, Palvin Barbi.
Felül tényleg nem jó, ezt nem vettem észre, szerencsére egyszerű megoldani. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!