13 éves lánynak könyv?
Figyelt kérdés
Olvastam már az SZJG-t, Alkonyatot, lúzerek és bálkirálynők, Bad Girl,Mentsük meg Júliát, Segítség youtube sztár lettem, Fiúk kizárva. Lehetőleg ne legyen horror,krimi meg ilyen öldöklös :DD2013. júl. 24. 13:23
1/13 anonim válasza:
2/13 ~J.N.B.A válasza:
Polly Shulman Rajongás, Fejős Éva könyvek, Lauren Kate - Fallen, Torment Passion és Rapture (angyalos könyvek) c. könyvei. :)
3/13 anonim válasza:
az én húgom 11 éves, ő imádja a rómeó és júliát. De amit még javasolni tudok: színre lép a szöszke kém, mette finderup: emmy, angele dorsey: keselyűk földjén vagy a fekete tűz (ez a kettő lovakról szól)
4/13 anonim válasza:
Könyvesboltban vettem meg az Oksa Pollock-ot nekem nagyon tetszett 2 nap alatt ki lett olvasva mert nem tudtam letenni :) van benne egy kis szerelem, varászlat meg minden :)
5/13 anonim válasza:
Bocsi előző voltam rossz linket küldtem [link]
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. júl. 24. 13:50
7/13 anonim válasza:
No és én - ez komolyabb
Vajon létezik szerelem első látásra- könnyű olvasmány
Delìrium. Káosz. Requiem - kalandos
Matched. Crossed . Reached - hasonlít az előzőhöz
És ha érdekel tudok még :)
8/13 anonim válasza:
én Jacqueline Wilson könyveit imádtam anno, valamint Meg Cabot = Jenny Carroll.
Wilson Tracy Beaker történeteit nagyon szerettem, de a Kettős játszma, A Diamond lányok is jó könyvek. igazából bármelyik könyvét olvasd el, amelyik a kezedbe kerül, iszonyat jók. :)
kedvenceim voltak még Meg Cabottól: Kettős játszma, A mediátor, Hívószám 1-800 sorozatok, Tinibálvány
9/13 anonim válasza:
hoppá, a Kettős játszma nem Cabot könyve. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) a Tinibálvány az jó könyv??
2013. júl. 24. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!