Tudtok izgalmas könyveket egy 13-14 éves lánynak?
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve
háááát...összeírtam pár könyvet,de nemtudom hogy milyenek:
Suzanne Collins:Éhezők Viadala
Maros Edit:Hűvös Völgyi suli
Margaret Mitchell:Elfújta a szél
Szabó Magda:Abigél
J.D. Salinger:Zabhegyező :) ezeket akarom elolvasni,de nemtudom miről szólnak....aki olvastamár annak mi a véleménye ezekről ?? amúgy a Szent Johanna gimit olvasom el újraa :) nagyon szeretem :)
esetleg a Peter Freund -tól a Laura könyvek :P
Szia!
Iron King,Iron Daughter,Alkonyat,Újhold,Napfogyatkozás,Hajnalhasadás,Harry Potter(ek),Az útvesztő,Dalok Paulának,SzJG,Egy álomőrző legendája,Értelem és érzelem,Büszkeség és balítélet,Legyek ura,Gyűrűk ura...stb:)
(zöld kezecske?:DD )
Az Elfújta a szél és az Abigél jó azok közül, amiket írtál, a Zabhegyezőt és a Hűvösvölgyi sulit nem ajánlom, ezeket szerintem ne olvasd el.
Ajánlom még Darren Shan és Agatha Christie könyveit.
Köszönöm a válalszod! :)
megkérdezhetem,hogy miért nem ajánlod a a hűvösvölgyi sulit meg a Zabhegyezőt? :)
Én nagyon szeretem a Zabhegyezőt, az egyik kedvencem, de szerintem 13 évesen még nem értenéd meg teljesen.
Olvasd az Időtlen szerelem trilógiát, Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld. szerintem tetszeni fog. :) Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!