Milyen jó könyveket ismertek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, a kedvenc könyvem a Harry Potter, olvastam még a Twilight sorozatot is, amit nagyon szeretek, de bejönnek a kisebb gyerekeknek valók is, pl szeretem a Ruminit, a Pete Pitét, az Indul a bakterház is az egyik kedvencem, tehát az izgalmasabb, viccesebb könyveket szeretem. Amik elvarázsolnak. Ebből kifolyólag jöhet fantazi, ... bármi:D mondjatok jó könyveket!!!2013. máj. 11. 18:52
1/7 anonim válasza:
Trónok Harca összes kiadása(legzseniálisabb amit valaha olvastam és sorozatban is remek)
2/7 anonim válasza:
Ennyi idősen már bőven olvashatsz Rejtő Jenőt. Imádni fogod.
3/7 anonim válasza:
4/7 B25 válasza:
Hableányok kíméljenek
Szent Johanna Gimi
Éjféli Bál (énis most olvasom)
Lizi és Tinka (sorozat)
Lufi és Szamóca (sorozat)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D (az SZJG-t nem szeretem, de ennek a kivételével egyiket se ismerem, majd utánuk olvasok:))
2013. máj. 14. 21:47
6/7 anonim válasza:
Értelem és érzelem
Büszkeség és balítélet
Iron King
Iron Daughter
Az útvesztő
Dalok Paulának
Egy álomőrző legendája
Az angyalos ház
Virágszál
Emma szerelme
Emma fiai
Emma lánya
Lotti öröksége
Adél és Alíz
Szent Johanna Gimi
Éhezők viadala
Titánok harca
Anna és a francia csók
Legyek ura
Gyűrűk ura
Állítsátok meg Terézanyut!
Szellemidézés
Stb..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!