Ismertek ilyen jellegű könyveket?
Nagymamámat szeretném meglepni egy olyan romantikus regénnyel, amely Magyarországon játszódik (lehetőleg 1910 és 1950 között), és a főszereplője fiatal (15-25 éves falusi) lány.
Nem muszáj, hogy mindegyik kritériumnak megfeleljen, a lényeg, hogy múlt századi romantikus regény legyen.
Aszlányi Károly: Sok hűhó Emmiért
1935-ben íródott, vidám, romantikus történet. Magyarországon játszódik, főként a Csepel-sziget vidéki részén. Arról szól, hogy egy arisztokrata férfi összejön egy lánnyal (22-23 év körüli), akinek kilétét egész a végéig rejtély övezi. Aranyos, humoros, jópofa. Tudom ajánlani. :)
Kate Morton: Felszáll a köd
egyik kedvencem
Hát Fábián Jankától én csak az Adél és Alízt olvastam de az borzalmasan buta sztori volt tele béna szexjelenetekkel
Egyszerűen egymás után történnek benne a lehetetlen dolgok nagyon szörnyű és logikátlan :'D
Lehet, hogy a többi könyve jó, de az iszonyat szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!