Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Simone Elkeles: Tökéletes...

Simone Elkeles: Tökéletes kémia című könyve ajánlott egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Vagy még várjak vele? :)

2013. júl. 11. 20:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én kémiából érettségiztem, szóval nyugodtan olvasd el, biztos nem árt meg. :)
2013. júl. 11. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon hasznos lehet.
2013. júl. 11. 21:02
 3/22 A kérdező kommentje:

Első válaszoló nagyon szellemes.:D

Második válaszoló: köszönöm, akkor holnap kiveszem a könyvtárból.:)

2013. júl. 11. 21:07
 4/22 anonim válasza:
Én kb. 12 évesen olvastam,nyugodtan olvasd el,nagyon fog tetszeni!:)
2013. júl. 13. 11:24
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :))

Egyébként voltam a könyvtárban, de nincs bent.://

2013. júl. 13. 12:02
 6/22 anonim válasza:
Nagyon jó könyv!! én 12 évesen olvastam (mostanában)és NAGYON tetszett, van egy második része is, most azt fogom olvasni :) A 13 kerületi pannónia utcai könyvtárból vettem ki ;)
2013. júl. 21. 13:12
 7/22 A kérdező kommentje:

Jaj, még mindig nem találtam meg sehol.://

Egyébként Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy "nagyobb" falujában élek, a környéken pedig csak kis városok vannak, ezen községek könyvtárai pedig eléggé "visszamaradottak". Legtöbb könyv régi, tipikus dohos könyv. Legmodernebb könyvnek szerintem a Szent Johanna Gimi számít, de azt barátnőmtől kértem kölcsön.:)

Mindezek ellenére nagyon köszönöm a válaszokat, utolsónak pedig külön köszönöm, hogy próbált tanácsot adni a könyv fellelhetőségét illetően.:)

2013. júl. 21. 13:32
 8/22 anonim válasza:
Keress és kutass! Lehet,hogy le tudod tölteni valahonnan,vagy meg van valamelyik ismerősödnek,esetleg keress egy Anima könyvesboltot,mert ott van diákkedvezmény a könyvekre így olcsóbban hozzá juthatsz,de ha egyik sem jó akkor vedd meg egy szimpla könyvesboltban.
2013. júl. 21. 22:52
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Az első válaszoló vagyok ismét. :) Elkezdtem mindenhol kutatni, még nagymamám szoknyája alá is benéztem, hogy rejtegeti-e, de végül megtaláltam az interneten 48 órányi szüntelen és kitartó kereséssel. Úgyhogy ha nem tudnád beszerezni a könyvet, akkor ha nem gond neked, hogy számítógépen olvasd el, akkor el tudom neked intézni, hogy akár holnap már elkezdhesd olvasgatni. Ezt már jobb, ha most tudod, de én bármit el tudok neked intézni!

Cserébe annyit szeretnék kérni csak tőled, hogy küldj nekem egy lapot, amire zsírkrétával ráírod, hogy 'Szeretlek mindörökké, drága jótevőm!'.

2013. júl. 22. 00:12
 10/22 A kérdező kommentje:

Kedves első és utolsó válaszoló! :))

Nagyon-nagyon köszönöm, hogy miattam fáradoztál, igazán jól esik.:) A gépen való olvasással vannak rossz élményeim, nemrég ott olvastam el 3 könyvet, és, hát a szememnek nem annyira jött be. Egy kicsit még hagyom pihentetni, addig hátha megtalálom könyvben is. Azonban, ha mégsem sikerülne örömmel elfogadom segítséged, amit még egyszer nagyon-nagyon köszönök! :)

Egy kérdésem azonban lenne: miért fontos ez a lap, vagyis miért pont ezzel a szöveggel? Ja, és, hogy muszáj-e zsírkrétával, mert nincs zsírkrétám.?! :$

2013. júl. 22. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!