Kémia érettségire milyen könyv (ek) ből ajánlott készülni?
Szinte mindenhol ezt a kettőt használják, mármint az ötösöm lesz-t, illetve a villányisat.
Szerintem jó a Villányi-féle! Ott is eléggé az alapoktól leírnak benn mindent, ahogy haladsz a tk-ban, úgy oldd melléje a munkafüzetet! Neten mindkettőhöz van megoldókulcs, azzal leellenőrizheted. Szerintem külön jó, hogy vannak benn tesztek is, amin leellenőrizheted, hogy mennyire tanultad meg az adott fejezetet. Meg még azért is jó, mivel külön írja, hogy az ötösöm lesz-ből melyik feladatok kapcsolódnak a témához.
A villányi mf-ben a számolások tényleg nem a legjobbak, de amúgy szerintem jó!
Mozaikosat ismerem, szerintem nagyon dedós az! Nem érettségi felkészülésre való! (pláne ha emelt szinten mész)
Én a Náray-Szabó Gábor Kémia című könyvéből tanulok. Ebben benne van minden sőt még több is mint ami az érettségire kell. Ebben nincsen rizsa csak a lényeg és jól megérthető. Persze ez NEM TANKÖNYV, hanem kézikönyvnek mondják.
Emellett Villányi és Orbán könyvből tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!