Valakinek nincs meg az 'Angol szóbeli gyakorlatok' -középszintű érettségire felkészítő könyv? Szerzők: Róth Nóra, Sengár Szilvia, Tóth Zita
Kell az érettségimhez,de letölteni nem tudom sehonnan(pl.pdf-ben) és 3200 forintba kerül...
Itt egy kép a borítóról:
Szia,
Ez a könyv sajnos nincs meg, de sok másik igen.
1. Besnyi Erika - Angol szóbeli gyakorlatok /középszint/
2. Batár Levente - Angol írásbeli gyakorlatok /középszint/
3. Batár Levente - Angol írásbeli gyakorlatok /emelt szint/
4. Dr. Szalai Elek - 2000 feladat a "B" típusú angol nyelvvizsgákra
5. Némethné Hock Ildikó - Társalgások, szituációk, képleírások /Feladatok az alapfokú "A" típusú angol nyelvvizsgára/
6. Pappné Kuster Klára - Az angol nyelvtan bibliája
7. Némethné Hock Ildikó - 1000 Questions 1000 Answers /Társalgási gyakorlatok az angol "A" típusú nyelvvizsgára/
8. Némethné Hock Ildikó - Angol levelezés
Ha valamelyikre szükséged van, nagyon szívesen elküldöm.
Köszi a válaszodat! :)
ezek közül 3 könyv jó lenne.
1. Besnyi Erika - Angol szóbeli gyakorlatok /középszint/
2. Batár Levente - Angol írásbeli gyakorlatok /középszint/
8. Némethné Hock Ildikó - Angol levelezés
ezt a 3-mat,ha tudod elküldhetnéd,+ a megoldásokat is,ha vannak hozzá,mert úgy le tudnám magam ellenőrizni.
Remélem tudsz Privát e-mailt írni nekem!
Köszi! ;)
Sziasztok!
Nekem is kellene az Angol szóbeli gyakorlatok'(Róth Nóra, Sengár Szilvia, Tóth Zita). Nagy hasznát venném.
Elküldenéd nekem is,légyszi? Priviben is megbeszélhetjük vagy linkelhetsz.
Cserébe sok angol könyvem van:
pl. Read Read and Read gyakorlatok a kétszintű érettségi vizsgához (Loch Ágnes, Barta Éva)
Test your vocabulary régi és új sorozat (5db+5db könyvecske) Understanding_and_Using_English_Grammar_Third_Edition with key
stb.
Sziasztok!
Nekem is kellene ez a könyv az érettségimhez. Eltudná vki küldeni a linket? Köszönöm <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!