Simone Elkeles: Tökéletes kémia című könyve ajánlott egy 14 éves lánynak?

Szia!
Sokat töprengtem, és eszembe jutott egy remek megoldás. Először arra gondoltam, hogy felírhatnám a kockás hasamra a könyv betűit, és onnan még a szemed is élvezné az olvasást biztosan, de nem tudom elküldeni neked postán magamat, ezért inkább lecsutakolom este, és elmesélem neked a másik fantasztikus ötletemet helyette. :) Mi lenne, ha kinyomtatnád esetleg? :) Ha a szüleid vagy valamelyik ismerősöd irodában dolgozik, ők akár ingyen is ki tudják nyomtatni, ha van rá lehetőség. :) Ha viszont nem lelsz könyvesboltot sehol sem, akkor elmehetsz diplomakötőhöz is. :) Kb. 4000 forintért kinyomtatják, ami drágább, mintha simán csak a könyvet vennéd, de ha belefér, akkor megpróbálhatod. :)
Ohh, nem fontos ezzel a szöveggel. :) Kitalálhatsz valami kevésbé gáz szöveget is. :) Csak hogy legyen valami emlékem az itt közösen eltöltött 5 percünkről, és ha ránézek, akkor elmosolyodhassak, mikor felidézem ezeket a boldog pillanatokat. :) Háát, jó, lehet szó nem-zsírkrétáról is. :) Írhatsz nekem ceruzával, tollal, falfestékkel, halpástétommal is. :)
Csak siess kérlek, mert már izgulok!
Szia! :D
Tudod, nem gondoltam, hogy ez az oldal valamikor "összehozz" egy ilyen nagy arccal.:DD Mindenesetre örülök neki, okoztál pár kellemes percet.:D Egyébként nekem könyv kell, a nyomtátás többe kerülne, mintha megvásárolnám. De, ha ez tényleg sehogysem jönne össze (ilyen ritka lenne ez a könyv?!), akkor elküldöm neked azt a lapot, és te meg a könyvet. Mindenesetre még egyszer nagyon köszönök mindent! :)

Szia aranyos Kérdező! :)
Akkor rendeld meg esetleg innen. :) Vagy ha van a közeletekben Libri bolt, akkor akár oda is kérheted. :) De megrendelheted tőlem is. :) Én nagyon szívesen elvinném neked oda Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, mert már érzem, hogy kezdenek komolyra fordulni a dolgok közöttünk. Ugyan autóm nincsen, de van egy lila gumiklumpám, amiben szívesen elsétálok hozzád innen Pestről. Főleg, hogy jó meleg lesz, ezért félmeztelenül vagy meztelenül megyek, és amikor ajtót nyitsz nekem, nagyon meg fogsz lepődni, ha meglátod a nagy, vastag, eres büszkeségemet. :)
A facsemetémről lenne szó, amit már pár éve nevelgettek a kertben, de viszek róla fényképet, hogy láthasd Te is. :)
Jaj, a nekem készített lapodat mindenképp küldd el kérlek, mert igazán boldoggá tenne. :) Majd írj privátot, ha sikerült elkészítened. :) Remélem, hogy akár már holnap, ha lesz rá időd. :) Bármit megteszek neked érte. :) Akár lehetek a lelki társad!
Na jó, amikor már azt hittem nem fogok még egyszer miattad vigyorogva ülni a gép előtt, akkor természetesen tévedtem.:DD
Elmondom miért kerülgetem a rendelést/vársárlást. Eddig úgy "önként" csak egy könyvsorozatot olvastam, amit egy korábbi válaszomban már említettem. Az nagyon tetszett, de attól tartok, hogy ez esetleg nem fog. Félek, hogy a felénél (vagy hamarabb) feladom, így nem szeretném a szüleimet fölöslegesen kizsákmányolni.:D A megtakarított pénzemmel pedig más terveim vannak. Így marad a "nézelődés", illetve egy-két könyvbarátom kérdezgetése, hogy esetleg nekik nincs e meg.:)
Mindenesetre sokadjára is köszönök mindent (igen, ebbe a nevettetés is beletartozik :D). Egyébként a lapot így is szeretnéd?! :DD
Ja, és annyit, hogy tök jó arc vagy, bár, ha már érettségiztél elmúltál 18, ettől függetlenül jól kijöttem veled.:D

Meg is jöttem!
Ez valóban nehéz dilemma. :) Akkor tényleg jobb lesz, ha először kölcsönkéred. :) Nekem is van egy könyvem a polcomon, a Mosó Masa mosodája, azt még én is elkértem valakitől szerintem, csak elfelejtettem visszaadni, visszakérni meg nem merték volna tőlem. :) Volt egy pólóm, amire az volt írva, hogy 'Cool Boy', szóval engem mindenki tisztelt. Az a baj, hogy ma már nem így van, mert kinőttem azt a pólót...
Ohh, egyáltalán nem múltam én el 18. :) Előrehozott érettségit tettem kémiából, még bőven a középiskolás éveimet taposom. :) Csak gondoltam jól jöhet egy érettségi, ezért bevittem a játékpisztolyomat, és többet nem kérdeztek a tanárok, mikor azt mondtam nekik, hogy ötös lesz az érettségim.
Természetesen még mindig tárt karokkal várom az ajándékodat, sőt, már egyre jobban izgulok, hogy vajon mit fogok kapni. :)
Elképesztő ez a beszédstílus.:DD
Komolyan, nem is tudok mit írni.:D
Na, majd, ha lesz kedvem, talán rajzolok.:P
Amúgy jó neked, hogy így meg a kémia...én azt rühellem a legjobban.:DD
Addig is próbálom kutatni a könyvet.
További szép napot! :)

Szia!
Azóta is kémlelem az üzeneteimet meg a postaládámat, de a régi iskolám takarítónőjének a szerelmi vallomásán kívül nem kaptam semmit. Hogy lásd szándékaim komolyságát, őt is félredobom érted, pedig elég főnyeremény egy asszony, mivel legalább 2 foga még van. Szóval még tűkön ülve várom a kedves ajándékodat.
Írok neked egy kicsit magamról is. A Szent Johanna Gimibe jártam még tavaly, de azóta átjöttem egy másik iskolába, mert azt ígérték, hogyha odamegyek, akkor kapok egy kis tehenes karórát, amin ha megnyomom a gombot, akkor elénekli a Boci, boci tarkát. Mivel sokat tőzsdéztem és van üzleti érzékem is, ezért átláttam a helyzetet, hogy ez az ajánlat teljesen megéri.
Na megyek is, mert még vár rám ma pár titkos akció!
Legyen szép napod! :)
És remélem, hogy minél hamarabb elküldöd nekem. :)
Szia!
Na, most már komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs hogy gondoltad azt, hogy "elküldöm neked". Írjak egy lapra, fotózzam le és küldjem el üzenetben? Erre egyáltalán van lehetőség? :D Elég béna vagyok, mert soha nem kértek még tőlem ilyet, gondolom te is csak hülyéskedtél.:DD
Na, szép napot, és sok sikert a titkos akcióidhoz! :)

Még pont itt vagyok. :) Először valóban csak egy kósza ötlet volt, de aztán egyre jobban megtetszett, szóval ezek után már tényleg kíváncsi vagyok rá. :)
Persze, jó lesz, ha lefényképezed és elküldöd. :) Aztán megígérem, hogy örökre békén hagylak ezzel a kéréssel. :) Jó ezzel elütni az időt, ha éppen van egy kis szabadidőm és semmi dolgom nincs, mert nem semmi emlék marad ez is számomra. :) Szóval igazán örülök, hogy megismerhettelek. :) Lehet velem beszélgetni, nem vagyok ilyen lökött ám. :)
Szia! :))
Rendben, amint rajzolós kedvemben leszek, elküldöm neked, bár fogalmam sincs, hogy kell (a privát üzenetnél nem találtam semmit.o.O"), de addig csak kiokoskodom.:) Egyébként nem zavar, hogy írsz, sőt, igazán jól szórakozom.:D Én is örülök, hogy megismertelek, az biztos, hogy ilyen válaszokat senki nem írt még nekem.:D
De már csak kíváncsiságból, hány éves vagy? Mert azt mondtad, hogy javában középsulis vagy még, de elő érettségit már tettél. Azt nem csak 11.-től lehet? :O Mert nekem is lenne tervbe a jövőbe 1-2 elő érettségi, bár, még csak most fogom kezdeni a középsulit, nem árt képben lenni.:)
További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!