Milyenek a Fotóim? Csak hobbiból fényképezem. Képek lent.
Figyelt kérdés
ezek a multkoriak: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Legujabbak:
2013. júl. 3. 20:19
11/21 anonim válasza:
jézusom már
,,az nem meggy hanem cseresznye"
az nemszekrény hanem egy 150 éves ablak
hány éves vagy 4?
12/21 A kérdező kommentje:
16, csak nem szeretem a félreértéseket :D
2013. júl. 7. 14:24
13/21 anonim válasza:
Nekem tetszenek a képeid! Nagyon kellemesek. Háttérképnek például nagyon remek. Photoshoppal tudsz javítani a minőségen, színeken, persze csak picit. :)
A témák is nagyon tetszenek.
Ha drága géped lenne, ezek a képek mind másképp festenének. Ha lesz lehetőséged egyszer, próbáld ki, érezni fogod a különbséget. Hozzáteszem, más drága géppel sem tud ennyire szépeket. :)
Csak így tovább!
14/21 A kérdező kommentje:
Köszii:))
2013. júl. 10. 09:50
15/21 anonim válasza:
Bocs, de aki erre a színvonalra azt mondja, hogy nagyon szép, annak a véleménye egyszerűen nem mérvadó mert vagy rossz a látása vagy teljesen fogalmatlan. Nem lehúzni akarlak, de ez nagyon messze van attól a szinttől amit fotózásnak hívnak sajnos.
16/21 A kérdező kommentje:
köszi a véleményt! :)
2013. júl. 10. 12:49
17/21 anonim válasza:
Én köszönöm, hogy nem ugrottál érte a torkomnak. Ha komolyabban szeretnél fotózni akkor szerezz be egy fényképezőgépet (hobbira elég egy belépő dSLR kezdésnek bőven) kritikát pedig inkább szakmai oldalakon kérj. :)
18/21 A kérdező kommentje:
ok köszi, már gyüjtök valami jobb gépre, milyen oldalakat ajánlanál, ha lehet inkább magyarokat?
2013. júl. 10. 13:03
19/21 anonim válasza:
A prohardver.hu-n a "Kezdő fotósok digitális fényképei" illetve a "Haladó fotósok digitális fényképei" csoportokat mindenképpen ajánlom, utóbbiból nagyon sokat tanultam régebben amikor még kezdő voltam, akkor azt hiszem még "Digitális fényképeim" címen futott. :)
20/21 A kérdező kommentje:
hát mit is mondjak, nagyon szépen köszönöm:))))
2013. júl. 10. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!