Ha hobbiból fogalmazást írók az szerintetek oké? 17 vagyok!
Miért, az jobb lenne, ha minden hétvégén eljárnál és a sárga földig innád/lőnéd magad?
Semmi gond vele, egyrészt gyakorolsz (később, ha továbbtanulsz, sokat kell majd írnod), másrészt nem leszel kevesebb ettől... és ki tudja, még valami jó is kikerekedhet, ha a fogalmazásokból áttérsz a novellákra.
Várjál, nem teljesen értelek.
Nem a Hobbit-ról, hanem hobbiról ugye?
(ha az utóbbi) Hobbiból, azt csinálsz amit akarsz. Arról írsz amiről akarsz, ezen teljesen felesleges kattogni.
Nem oké, Te beteg vagy. :D
Figyike, én is írok, most vagyok 16, és már hosszú, hosszú évek óta szeretek írni, van pár regényem, novellám, verseim.
Lazán oké, hogy írsz, semmiképp ne hagyd abba, az első mondatom csupán a saját hülye ostobaságom és iróniám! :)
/mondjuk, ha szeretsz írni, akkor gondolom tudod, hogy az a cselekvés, amely azt fejezi ki, hogy jeleket ábrázolsz egy papíron kézzel, az rövid o-val írandó :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!