Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valaki tud nekem irni ide egy...

Valaki tud nekem irni ide egy fogalmazást (10 modat)? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
egy bizottságnak kell irni hogy milyen témákban jelöltethetnél a "világ legjobb könyve" cimre????
2012. okt. 15. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Sürgős ?

Akkor talán kezdjél is hozzá..

2012. okt. 15. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Befejezés
2012. okt. 15. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Tisztelt Tanácselnök Úr!

Iskolámban azt a feladatot kaptam, hogy írjak Önnek egy levelet, amiben tájékoztatást tud részemre adni, hogy "A világ legjobb könyve" című irodalmi versenyben mely kategóriákban lehet könyveket jelölni. Érdeklődnék még, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie a nevezni kívánt könyvnek. Egy írótól csak egy könyv nevezhető, illetve ugyanaz a könyv nevezhető-e több kategóriában is. Van-e tiltólistán lévő könyv, pl Adolf Hitler Mein Kampf című műve nevezhető-e a társadalmi és gazdaságpolitikai témakörben? Vagy a fantasztikus irodalom műfajba tartozik? Érdeklődnék, hogy mi a kedves Tanácselnöknek az árfolyama, szereti-e a drága muskotályt, a vadhúst, illetve hogy szőke, barna vagy vörössel szeretné? Ne vegye tolakodásnak levelemet. Kéréseim teljesítését előre is köszönöm:

egy diák, aki a gyakorikérdések.hu-n csináltatja a házi feladatot.

2012. okt. 15. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:
na bammeg köszi:)
2012. okt. 15. 17:28
 5/7 andreandi ***** válasza:

3/4

Remélhetőleg nem a Nobel-bizottság a címzett.:-)

Tetszett a válaszod! :-)

2012. okt. 16. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Egyébként ha átírta, amit kell, megvan a fogalmazása. Kicsit gondolkodjon is. Meg is csináltam helyette, meg nem is :D.

2012. okt. 17. 19:58
 7/7 andreandi ***** válasza:
Mint a mesebeli lány. Hozott is ajándékot, meg nem is.:-)
2012. okt. 18. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!