A Kőszívű emberhez kéne írnom fogalmazást, de nem olvastam a könyvet. SŰRGŐS LENNE?!
Figyelt kérdés
Egy másfél oldalas fogalmazást kell írnunk Ödön hazatéréséről, lehetőleg párbeszéddel. A könyvet nem olvastam, valaki segítsen, holnapra kell!2012. jan. 22. 18:05
1/8 anonim válasza:
Akkor olvasd el.
Előtted az egész éjszaka.
2/8 anonim válasza:
Legalább nézd meg a filmet, hogy valami halovány fogalmad legyen a történetről.
3/8 anonim válasza:
Itt el tudod olvasni, akár csak azt az egy fejezetet is:
4/8 anonim válasza:
Szia. Elküldöm ezt a linket, hátha a másikat nem tudod megnyitni.
Az első rész Két jóbarát c. fejezetét olvasd el!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, gyorsan elolvasom a lényeget és megírom a fogalmazást. :)
2012. jan. 22. 18:58
7/8 anonim válasza:
Jókor jut eszedbe!
Legalább azt az egy fejezetet olvasd el. Bár igaz, így az egészről vajmi kevés fogalmad lesz, de legalább a házit meg tudod csinálni.
Kitartást!
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ma egész nap nem voltam otthon, és csak mostanra lett időm. A történetet pedig nagy vonalakban ismerem, azt már elmesélték osztálytársak. :)
2012. jan. 22. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!