Milyenek a Fotóim? Csak hobbiból fényképezem de imádok. Képek lent.
Leszögezem előre, te kérdeztél, én válaszolok. Lehet belőle sértődés és ócsárolás, de senki nem jut azzal előrébb. Ezzel egyetemben, a véleményemmel nem fogom letörni a szarvaidat, folytatod majd és biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, aki szerint ez gyönyörűségesen kreatív és elismerő kommentet ír ez alá, de véleményem szerint... semmi különleges. Aranyosak, van is egy-két jó, viszont összességében semmit mondóak, unalmasak, hiányzik belőlük az a bizonyos plusz, valamilyen művészi töltet. Tipikusan olyan érdektelen képek, amikre rátosznak egy bugyuta, világmegváltónak titulált idézetet, és kibiggyesztik Facebookra.
A másodikat pedig nem értem. Mi a fene az a placsni a képen? Első gondolatom az volt, hogy odafröcsögtetted az orrod vérét, majd photoshoppoltad.
A photoshopról szokj le, mert nagyon szaga van.
Különben valóban hiányzik belőlük valami, ami szerintem a kompozíciós REND, a másik, hogy erősen témaszegények, esetleg ne csak növényeket fotózz. Pozitívumként említeném, hogy az alkotás önmagában is érték és ezért nem szabad felhagyni semmivel igazán.
A fotók hangulata bágyadt, de mégis élénk, kicsit kékes-nyirkos érzetet keltenek bennem.
"Reálisak"-tehát a fotókészüléket szerintem tudod kezelni, csak a pillaat még nincs meg, sem a téma (mert meg kell hagyni a természeti, közeli fotók mindenféle csillogó fényeffektel már lerágott csontokká lettek).
Viszont, ha fotózni kell, nyugodtan jelentkezz.
Esetleg kevésbé elismert újságok még alkalmaznának is, ha puglikációkész fotókat is tudsz készíteni valós helyzetekről. (A komoly fényképészi állásokhoz szakvégzettség és felsőfoku képzettség szükséges.)
ne szerkeszd agyonra a képeket :) amúgy jók :)
gyertyás jobb lenne ha nem homályosítottad volna el szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!