Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek a Fotóim? Csak...

Milyenek a Fotóim? Csak hobbiból fényképezem de imádok. Képek lent.

2013. jún. 22. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első tetszett például, meg az első néhány, bár a 2. tényleg furcsa. (A legutolsókat már nem nyitottam meg.) Tudod, az a véleményem, hogy ez azt mutatja, hogy egész ügyes vagy, de nagyon kezdő. A Photoshopot tényleg hagyd, nem bírom az ilyen képeket, és nem is használod túl ötletesen. A képeidnek nem sok mondanivalója van szerintem. Például a kukoricaszemeket ábrázoló kép nekem nagyon tetszett, de azok csak kukoricaszemek. Az nem művészet, hogy lefotózol valamit, ami önmagában szép, például egy rózsát. Azzal, hogy lefotózod, adj hozzá valami újat! Sok sikert ehhez!
2013. jún. 24. 02:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom! :)
2013. jún. 24. 08:52
 13/16 anonim válasza:

Szia!

Igazuk van az előttem szólóknak. A képeid kissé unalmasak, nem túl kreatívak és látszik, hogy kezdő vagy még. A photoshopot hagyd a fenébe. A nélkül is lehet vagány és kifejező képeket készíteni. De én is így kezdtem a fotózást. Mindenféle virágot lefényképeztem, minden kis tárgyat. De azokból is lehet profi és sokatmondó képeket összehozni, ha használod a fantáziád és kreatív vagy. Ahhoz, hogy jó fotós légy nem muszály elvégezz tanfolyamot, meg ehhez hasnonlót, de azért ajánlatos. Engem a bátyám tanít fotózásra. Szóval ne add fel, mert nem olyan rosszak a képeid. És ha hobbiból is csinálod ezt, akkor is járj mindig nyitott szemmel, mert a legelhétköznpibb dolgokból is lehet olyan képet készíteni, minek mondanivalója van és elgondolkodtatja az embert. Szóval hajrá, mert van értelme annak, hogy ezt folytasd. Neten is olvashatsz tanácsokat, meg a legalapvetőbb szabályokat megtanulhatod a netről is. Sok sikert! :)

Ha kérdésed van, vagy lesz új képed, akkor szivesen megnézném, szóval írj privatba. :)

2013. júl. 5. 22:22
 14/16 A kérdező kommentje:
oké, nagyon köszönöm:)
2013. júl. 6. 09:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Új képek:
2013. júl. 10. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
2013. júl. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!