Milyenek a Fotóim? Csak hobbiból fényképezem de imádok. Képek lent.
Szia!
Igazuk van az előttem szólóknak. A képeid kissé unalmasak, nem túl kreatívak és látszik, hogy kezdő vagy még. A photoshopot hagyd a fenébe. A nélkül is lehet vagány és kifejező képeket készíteni. De én is így kezdtem a fotózást. Mindenféle virágot lefényképeztem, minden kis tárgyat. De azokból is lehet profi és sokatmondó képeket összehozni, ha használod a fantáziád és kreatív vagy. Ahhoz, hogy jó fotós légy nem muszály elvégezz tanfolyamot, meg ehhez hasnonlót, de azért ajánlatos. Engem a bátyám tanít fotózásra. Szóval ne add fel, mert nem olyan rosszak a képeid. És ha hobbiból is csinálod ezt, akkor is járj mindig nyitott szemmel, mert a legelhétköznpibb dolgokból is lehet olyan képet készíteni, minek mondanivalója van és elgondolkodtatja az embert. Szóval hajrá, mert van értelme annak, hogy ezt folytasd. Neten is olvashatsz tanácsokat, meg a legalapvetőbb szabályokat megtanulhatod a netről is. Sok sikert! :)
Ha kérdésed van, vagy lesz új képed, akkor szivesen megnézném, szóval írj privatba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!