Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a menete egy könyv kiadatás...

Mi a menete egy könyv kiadatásának?

Figyelt kérdés
Könyvet írok, és szeretném valami úton módon megjelentetni. Mi a folyamata egy könyv hagyományos kiadatásának?

2013. máj. 13. 21:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az mondjuk tényleg meggondolandó,mintha valóban nem láttam volna nagy könyvesbolt hálózatban könyvet magánkiadótól.

Na mindegy ez még úgy is 8 éves terv.

Engem az zavar,meg azért is mondtam,hogy szponzorálnám a sajátomat,mert beleszólást akarok a dolgokba.

2013. jún. 16. 07:53
 12/12 anonim ***** válasza:
A beleszólás szerintem egyes helyeken még meg is van, bár attól függ, mibe akarsz beleszólni. De a magánkiadással senki nem lesz híres, az nem jut el sehova, az akkor jó, ha mondjuk egyetemi tanár vagy, és a hallgatóidnak írsz tankönyvet, vagy valakit megajándékozol egy könyvvel, amit mondjuk a tiszteletére egy szűk körben kiadatsz. Ennek max. ez az értelme, de szerintem amúgy másra nem igazán jó.
2013. jún. 18. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!