Hogy lehet egy film ennyire érzelmes? Vagy csak engem hatott meg ennyire?
Szerelmünk lapjai...
Tudom, hogy csak egy jó író művészi lelkének szüleménye... És hogy egy jó filmrendező még jobb munkája... de akkor is... én nem tudom... olyan tökéletes benne minden: a szereplők, a történet, a szövegkönyv, a minden! Ugye van ilyen a valóságos életben is?!?!?!?!?!?! :D Na, csak viccelek :) Nem tudom... akárhányszor olvasok belőle egy idézetet, vagy képeket nézek, elsírom magam... Annyira megérintett, és annyira belém épült, hogy az hihetetlen...
Más is van így vele? :)
16/L
Én A katedrálissal vagyok így, illetve, bizonyos részleteinél.
20/F létemre, gyakran megkönnyezem...
Nem tudom, szerintem aranyos film... Én nem gondolom, hogy unalmas lenne... Nekem tetszik, pedig már sok romantikus filmet láttam, és szerintem ebben mély érzelmek vannak... De lehet, hogy csak a könyv után, miatt gondolom így, sőt, több mint valószínű.
A katedrálist még nem láttam.... de akkor úgy látszik, hogy azt is érdemes megnézni, igaz? :)
Nagyon szép film szerintem is.
Engem még a Halálsoron hatott meg nagyon. Az a film fantasztikus :D
Sok lány van ezzel így, mint te, de nem tudom, én sose értettem a nagy felhajtást a film körül... Megnéztem, nem volt rossz, a végén én is sírtam, de ettől függetlenül nem tartom egy kiemelkedő filmnek. Nálam az számít jó filmnek, amiben találok mélyebb mondanivalót és elgondolkoztat. Ebben nem nagyon találtam, de lehet ez az én hibám. Amúgy szerintem az is mutatja, hogy nem egy kiemelkedő film, hogy kb. semmilyen díjat nem kapott.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!