Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lehet egy film ennyire...

Hogy lehet egy film ennyire érzelmes? Vagy csak engem hatott meg ennyire?

Figyelt kérdés

Szerelmünk lapjai...

Tudom, hogy csak egy jó író művészi lelkének szüleménye... És hogy egy jó filmrendező még jobb munkája... de akkor is... én nem tudom... olyan tökéletes benne minden: a szereplők, a történet, a szövegkönyv, a minden! Ugye van ilyen a valóságos életben is?!?!?!?!?!?! :D Na, csak viccelek :) Nem tudom... akárhányszor olvasok belőle egy idézetet, vagy képeket nézek, elsírom magam... Annyira megérintett, és annyira belém épült, hogy az hihetetlen...

Más is van így vele? :)

16/L

2013. máj. 9. 22:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én alapjáraton nagyon érzelmes vagyok, engem valószínűleg azért fogott meg. És számomra a karakterek nem voltak tucatkarakterek, vagy hogy is mondjam. Egy kicsit tényleg idegesítő a lány, Allie vihogása, de ezzel csak érzékeltetni akarta a rendező, hogy még fiatalka. Mert amikor már másodjára találkoztak Noah-val, akkor igazi nőként viselkedett szerintem. Meglepő volt számomra az is, ahogy Allie 2. "férje" úgy elengedte Alliet, szerintem aranyos volt, no, meg nem akarta tovább bonyolítani a történetet az író... De jó film volt szerintem... Lehet, hogy nem kapott díjat, de hát ez van... Még kaphat :)

Hatchi? :) Életemben nem láttam azt a filmet! :)

Még a Halálsoront sem láttam... De majd lehet, hogy egyszer megnézem ezeket, ha már így dicséritek őket :)

2013. máj. 10. 20:03
 12/14 anonim válasza:
100%
Hidd el, nem csak te vagy így ezzel. Nekem is az egyik kedvencem. ELőször a nővéremmel és anyukámmal néztük meg és mind a hárman bőgtünk rajta, pedig én azelőtt semelyik filmen sem sírtam, kivéve az Emlékezz Rám-on, egyébként azt is nagyon ajánlom neked... :) Valamint én is láttam a Katedrálist, nagyon jó film! Mellesleg olyan helyes benne Eddie Redmayne! :):):) (Jankó)
2013. jún. 11. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Fiedler Gabriella, így már ketten is vagyunk itt, akik nagyon szeretik A katedrálist! :)
2013. jún. 11. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan "jól van akkor"-film. A végét nem is láttam szerintem, de nem volt rossz, jó az alapötlet, bár giccses, kiszámítható, már az első pillanatban tudtam, mi lesz a fő mondanivaló, semmi csavar vagy megdöbbentő fordulat. Mondjuk valószínűleg nem is ez volt a célja, akartak egy jó kis szerelmi történetet, amely azért kicsit jobb, mint valami tinihülyeség, vagy ami azért tényleg színvonalas, ez sikerült is, de megmaradt amolyan "ezt is láttuk" - filmnek. Úgy tudnám leginkább leírni a véleményemet róla, hogy ha színész lennék, szívesen játszanék ebben, mert színvonalasabb, mint sok másik, nem szégyellném felírni az "életrajzomba", de nem is ebben teljesedne ki a karrierem, csak fenntartanám vele a hírnevemet. Amúgy a színészek jók benne, de ahogy valaki írta, Rachel McAdams itt valóban egy kifejezetten ellenszenves figurát alakított, most nem tetszett ez a lány.

20/L

2013. jún. 18. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!