Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Művészetkedvelő fiúk, lányok...

Művészetkedvelő fiúk, lányok van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Akár élőben találkozni Budapesten elmenni kultúrális eseményekre?

25 N

2013. máj. 1. 12:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sziasztok. Szerintem mindenki előnyben részesíti a személyes ismerkedést, de sajnos van, akinek ez nem lehetséges a környezete korlátaiból fakadóan, ezért próbál virtuális módon találni olyaqn embereket, akikkel hasonlóak az érdeklődési területeik. Én sem tudok azonosulni a különböző társkereső oldalakkal, ahol megveszik egymást kilóra az emberek, és nem is találtam még olyan fórumot vagy oldalt a neten, ahova szívesen csatlakoznék, viszont a saját bőrömön is tapasztalom, hogy egyre jobban elmagányosodik a társadalom, és nem találnak megfelelő módot az emberek az ismerkedésre. Teljesen megértem, ha valaki a neten próbál társaságot találni magának. Különben én sem olvastam volna el ezt a kérdést.
2013. máj. 9. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!