Művészetkedvelő fiúk, lányok van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Akár élőben találkozni Budapesten elmenni kultúrális eseményekre?
25 N
2013. máj. 1. 12:11
2/11 anonim válasza:
Milyen kulturális eseményekre gondolsz?
27/N
3/11 A kérdező kommentje:
Kiállitás, galéria, irodalmi est, vagy koncert!
2013. máj. 1. 12:30
4/11 anonim válasza:
én fb-s oldalakon élem ki ezt! :)
ritkán van lehetőségem eljárni ilyenekre.
5/11 anonim válasza:
Milyen érdeklődésed van konkrétabban? Mennyire intellektuális beszélgetést szeretnél folytatni :)?..esetleg a tanulmányaidhoz is köthető?..csak mert ez esetben alkalmatlan vagyok..de ha csak a probléma, h egyedül nem akarsz elindulni(ami nálam már leszoktatott az ilyen körútjaimról)..akkor jelezhetsz 22N
6/11 anonim válasza:
Radnóti-estre elmennék, de nincs.
7/11 anonim válasza:
Én itt gyakorin vállalok, de csak versekről, máshoz nem értek(ahhoz se nagyon)
8/11 anonim válasza:
Én leginkább színházba szeretek járni, meg néha moziba. De elsősorban színházba.
9/11 A kérdező kommentje:
:))
Képzőművészet, filmművészet!:)
Szeretem az intellektuális csevejeket,amúgy vannak galériák ahova ingyenesen is belehet menni!:)
Szinházba én is szeretnék.
Leginkább amiatt irtam fel a kérdést, mert nincs sok ismerősöm, és jó lenne egy hasonló érdeklődésű emberrel csevegni...élményeket szerezni...
2013. máj. 1. 15:44
10/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem ezt valami közösségi módon kéne megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!