Albumot zsinórral is össze lehet kötni, gerincénél? Ha nem, akkor kb mennyibe kerül a spirálozás?
Albumot akarok készíteni,vegyes technikával.Egy kis scrapbook, dombor minta, meg minden, ami jön...Elég kemény fedelet szeretnék neki és famentes rajzlapból, vagy valami nem túl vastag kartonból lennének alapjai.Nem sok, kb 10-12 lapja lenne max.Gondolkoztam, hogy fűzzem össze.Nem tudom, ha a lapokat végiglyukasztanám és zsinórral próbálnám összefűzni az jó, tartós megoldás lenne?Vagy inkább spiráloztassam?Na most nem tudom, kemény borítót vállalnának-e spirálozni és így kemény fedéllel, 10 lappal kb mennyibe kerülne?És melyik lenne jobb megoldás, mert nem szeretném, ha a fűzésnél esetleg a sok lapozás után szakadni kezdene.
Mit javasoltok?
A zsinórozás jó. De ha félsz, hogy kiszakad, akkor vegyél a papírboltban olyan kis műanyagkarikákat, amit a lyukak szélére ragasztasz. Akkor biztosan nem szakad ki.
Németül: Zweckform.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!