Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Albumot zsinórral is össze...

Albumot zsinórral is össze lehet kötni, gerincénél? Ha nem, akkor kb mennyibe kerül a spirálozás?

Figyelt kérdés

Albumot akarok készíteni,vegyes technikával.Egy kis scrapbook, dombor minta, meg minden, ami jön...Elég kemény fedelet szeretnék neki és famentes rajzlapból, vagy valami nem túl vastag kartonból lennének alapjai.Nem sok, kb 10-12 lapja lenne max.Gondolkoztam, hogy fűzzem össze.Nem tudom, ha a lapokat végiglyukasztanám és zsinórral próbálnám összefűzni az jó, tartós megoldás lenne?Vagy inkább spiráloztassam?Na most nem tudom, kemény borítót vállalnának-e spirálozni és így kemény fedéllel, 10 lappal kb mennyibe kerülne?És melyik lenne jobb megoldás, mert nem szeretném, ha a fűzésnél esetleg a sok lapozás után szakadni kezdene.

Mit javasoltok?

2013. ápr. 11. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:

A zsinórozás jó. De ha félsz, hogy kiszakad, akkor vegyél a papírboltban olyan kis műanyagkarikákat, amit a lyukak szélére ragasztasz. Akkor biztosan nem szakad ki.

Németül: Zweckform.

2013. ápr. 11. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!