Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzoltatok már mangát?...

Rajzoltatok már mangát? Hogyan kezdtétek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején rajzolj meg 1-2 fejezetet, és csak utána adj címet neki. Én az esszékkel szoktam így irodalom órán a végén, de képregényekhez is jó ez a technika szerintem.
2013. ápr. 9. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet :)
2013. ápr. 10. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Ti a részeknek szoktatok címet adni?? Általában hány fejezet foglal magába egy részt?
2013. ápr. 11. 13:30
 14/15 LilikeHelloKitty válasza:
Skiccel sütőpapírra. aztán át papírra.
2013. ápr. 26. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:
a mangák általában magazinokban jellenek úgy mint pl a garfield. ha olvastál már mangát/képregényt láttod, hogy egy fejezetnek is van cime, és csak pár oldalból áll.. persze vannak olyanok is amiknek az alapja már meg van, pl regény, vagy egy ujra kiadott kötet (a magazinabn sikert aratot, ezért egészben kiadják ujra) ilyenkor persze egy egész fejezet lehet maga a kötet
2013. ápr. 26. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!