Van külföldi barátotok, akit külföldön ismertetek meg vagy neten levelezni kezdtetek és úgy alakult ki a barátság közöttetek? Hogy vágtatok bele?
Èn külföldön élek.( Nèmetország).Ha akarod máris lehet egy külföldi ismerösöd.ÌRj valammit.Miért pont külfölßi . Mivel foglalkozol?
Beszélsz valami idegen nyelvet?
Vagy csak úgy írj
Igen.
Én interneten szereztem magamnak külföldi barátot.
Régebben egy arab sráccal beszélgettem Quatar-ból, aki félig magyar, de inkább csak angolul beszélgettünk, mert nem nagyon volt jó a magyar helyesírása. Általában csak beszélgettünk mint haver a haverral, de azt akarta, hogy legyek a barátnője mert teccettem neki, de én nem akartam kapcsolatot, mert nem érdekelt mint pasi. Vele fél évig rendszeresen beszélgettem, de már kb. 3 hónapja nem, ő nem írt már rám egy idő után, mert szerzett egy barátnőt, de engem nem zavar mert tényleg nem érdekelt mint pasi, csak mint barát.
Most szintén egy sráccal beszélgetek, ő indonéz. Vele már május óta folyamatosan, és szintén angolul. Ő se nagyon érdekel mint pasi, viszont nem is akar kapcsolatot csak barátkozni.
Azóta még egy srácal beszélgetek, akivel a kapcsolatom elég röhelyes, mert nem hajlandó elárulni hová is való. Sőt még angolul se nagyon tud, mindig vissza kell írnom, hogy "What?" írja le más szavakkal mert nem értem. :P
Mindannyian ők jelöltek engem ismerősnek FBon, és nagyon élvezem, hogy különboző kultúrájú emberekkel beszélgethetek, sok érdekes dolgot megtudtam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!