Mennyire éri meg a sulin kívül barátkozni?
A suliban sokan nem kedvelnek és nem tudom miért, már amikor ide jöttem akkor sokan nem bírtak, biztos csúnya vagyok :( Átmenni másik iskolába már nem tudok, mert 12. osztályos vagyok, de nagyon magányos vagyok, szeretnék 1-2 barátot, de nem csak ezt a felszínes barátságot, hanem olyat akivel számíthatunk egymásra. Megéri sulin kívül barátkozni? Ha igen, hol? Pl.: interneten? Egyéb helyek?
18/F
Nagyon. A sulin kívüli barátaidat tágabb körből válaszhatod meg, míg a sulin belülieket egy adott "kínálatból" kell kiválogatni. Tehát sulin kívül jobb barátokat lehet találni. Én a legjobb barátaimat a gyülekezetben ismertem meg (akik többségével a mai napig megvan a kapcsolat), ha te nem jársz ilyen helyre, akkor sportkörön, szakkörön, különórán, sportcsapatban találkozhatsz hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel.
INTERNETEN NE ISMERKEDJ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!