Hogyan lehet barátkozni plázában?
Figyelt kérdés
Nyilván könnyebb, ha az ember társasággal van, de én egyedül szoktam plázákba, stb-be járni... Kevés barátom van, és nagyon félénk vagyok, mégis szeretnék összebarátkozni másokkal (NEM pasit keresek magamnak, tényleg barátkozni szeretnék). Ha pl. meglátok egy szimpatikus valakit egy plázában, milyen beszélgetéskezdeményező mondattal tudnám megszólítani? Légyszi, komoly válaszokat írjatok, és csak akkor, ha tényleg van valami tanácsotok! Köszi!2012. aug. 21. 23:21
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló problémákkal küzdök, szóval szívesen ismerkednék, csak félénk vagyok, sajna én sem vagyok tele barátokkal... a tanácsom pedig az lenne, hogy inkább ne plázában keress barátokat, hanem járj el rendezvényekre, találkozókra, koncertekre, ahol már eleve adott a közös érdeklődési kör, és máris van miről csevegni. :)
19/L
2/2 anonim válasza:
Ha mondjuk a plázán belül pont egy boltban vagytok, akkor megszólíthatod azzal, hogy bátyádnak/unokaöcsédnek blablabla vennél épp egy pólót, és segítsen a választásban, hogy melyik tetszik jobban egy fiúnak. Ha szimpinek talál, akkor ő is továbbfűzi majd a beszélgetést. :) Közben mesélhetsz még, hogy ez valamiféle hálaajándék lenne, mert segített megjavítani a gépedet... pl. de azért valami hihető legyen, hogyha esetleg jobban megismeritek egymást, akkor ne bukj le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!