Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van művészi értéke a munkáimnak?

Van művészi értéke a munkáimnak?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják nincs.

[link]

2013. márc. 31. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, azt mondtam, hogy SZÁMOMRA nincsen semmi művészi értéke. Dalí képeinek pl. van, mert nagyon szépen használta a színeket, árnyékokat. Picasso leghíresebb képeit bárki, bármikor reprodukálni tudja, se szín, se árnyék, se alak nem élethű benne. Számomra annak van művészi értéke leginkább, ami többé-kevésbé hitelesen ad vissza dolgokat. Lehet érdekes, meg egyedi ötlet, de a fekete alapon kék hullámot pl. nem tartom művészetnek. Összhangban lehet egy lakás berendezésével, a falak színeivel egy ilyen kép, de milliókat akkor sem ér - ahogyan Picasso képei sem - az én véleményem szerint. Csupán ennyi. Én inkább azt mondanám, hogy a művészetet mindenki maga határozza meg. Ha a kérdező így fejezi ki magát a leginkább, így érzi jól magát a leginkább, akkor ez az ő művészete, akár annak tartja ezt a legnevesebb esztéta és szakember, akár nem. Ne néhány ember véleménye határozza meg, hogy mi művészet és mi nem. Lenne hová fejlődni, ahogyan mindig mindenkinek, de senki ne mondja meg, merre menj, kérdező! Tanácsot lehet adni, amit te aztán vagy megfogadsz, vagy nem. Semmi ne húzzon vissza! Én elmondtam, hogy nekem mi tetszik, más is elmondta, és ennyi a történet. Az utadat te találhatod meg, és nem esztéták segítségével.
2013. ápr. 2. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen,igen, a lényeg,hogy kell egy határozottság,ha tetszik magadnak amit csinálsz,akkor csináld,de ne zárkózz be. Ne fogadd meg mások tanácsát,hanem próbáld ki,ha valamit javasolnak,amiből tanulhatsz. Döntsd el,hogy az neked jó vagy nem. A döntéseidtől és érzéseidtől legyen olyan a kép amilyen.
2013. ápr. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!