Van művészi értéke a munkáimnak?
2013. márc. 31. 18:51
1/12 anonim válasza:
Tehetséges vagy, a legtöbb képed képvisel értéket. Hogy mennyire van felvevőpiaca manapság a képzőművészetnek, az már más kérdés. (Tudtommal semennyire, vagy alig.) Hiába vagy tehetséges, manapság annyira nincs kereslet az ilyesmire, hogy aligha fogod tudni értékesíteni a képeidet. Pedig jók. Tényleg.
3/12 anonim válasza:
nagyon szépek!! nekem nagyon tetszenek! igen van művészi értéke a munkáidnak és szerintem nagyon tehetséges vagy :)
4/12 anonim válasza:
Van saját stílusod, ez tetszik! :)
5/12 anonim válasza:
Nekem a Landscape Fishing (az is a te műved?) nagyon tetszik, a többi nem az én stílusom. A madár még aranyos, de az valahogy "üres". A pillangók is érdekes. Én nagyon szeretem Thomas Kinkade munkáit, és bár egészen más, az a kis tájkép azokat a képeket juttatta eszembe. Az ilyen nőalakok viszont tényleg ne maz én stílusom, én úgy gondolom, hogy Picasso leghíresebb festményeinek művészi értéke is 0, ok nélkül van ajnározva, míg más művészek a feledés homályába vésznek.
6/12 anonim válasza:
Szerintem a macskás a legjobb,mert benne van a macska játékossága ,macskasága érzelmileg ez hat rám a legjobban. A A többi sem rossz,de én egy kicsit több hangulatot vagy érzelmet jobban el tudnék viselni,de ez csak egy vélemény és a lényeg,hogy azt csináld és úgy,ahogy hozzád közel áll.
7/12 anonim válasza:
nekem a cicus és a rejtett szépség a kedvencem
amúgy nagyon jók
a stílus jó
ebben a stílusban talán nekem az ici.picit kidolgozottab teccik de am nagyon jó
8/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A szitakötős képeid és a macskás is mesekönyvbe illő illusztráció. Az öt nő más tészta, abból még lehet valami, könnyedek, átgondoltak. A tájképed kiegyensúlyozott, meleg hangulatot áraszt. Mindenképp folytasd a tájképfestést is, hogy gyakorolj. A madaras az eddigi legérettebb alkotásod, csak így -vagy jobban- tovább.
Hol állítasz ki? Csak a neten? Milyen anyagokkal dolgozol?
Üdv R.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az észrevételt.
Sehol sincs kiállításom, elég drága, saját magamnak kellene finanszírozni. Olajjal festek Louvre, Schmincke. Farost lemezre, valamint feszített vászonra.
2013. ápr. 2. 13:58
10/12 anonim válasza:
Azt hogy mi számít jó műalkotásnak, azt minden korban a művészet intézménye határozta meg, de ez a mai korban eléggé elbizonytalanodott. A többi kortárs festőhöz képest tudod felmérni a munkáid művészi értékét, illetve hozzáértőktől kéne megkérdezned pl egy esztétától (pláne mondjuk az 5-ös válaszló véleményét látva, aki képes volt ilyen lazán leszólni Picassót... gratulálok hozzá! mondhatja azt, hogy neki nem tetszik, de a művészi értékét nem szabadna megkérdőjeleznie még egy sokkal kihívóbb műnek sem pl Duchamp: Forrás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!