Milyen dark-goth-cyber-punk jellegű kultúrával foglalkozó helyeket ismertek budapesten? Vagy ilyen társaságok manapság hová járnak?
Hallottam valamit egyszer a "gyár"ról, de nem tudom pontosan mi az, vagy hol van.
Egyáltalán ilyen emberekkel hol lehet ismerkedni?
Mivel nincs sok pénzem és nem vagyok kocsmába járós, nem nagyon tudom, koncertekre sem tudok elmenni.
A Gyár már becsődölt. Nem bírták fenntartani. A cybergoth soha nem volt elterjedt itthon, mozgok sokat rock koncerteken, kocsmákban, de eddig egy kezemen meg tudnám számolni hány cybergothot láttam. A dark meg a goth már kihalóban, max. ezeknek az együtteseknek a koncertjein lehet velük találkozni, vagy esetleg még ilyen anime-conokon van sok hasonló kinézetű ember, bár lehet, hogy ők csak a stílust koppintják. Punkok ellenben vannak, masszívan tartják magukat. Ott vannak mindenhol, ahol olcsó a pia. Koncerteken meg tömegesen megjelennek.
MO soha nem kedvezett az ilyen szélsőséges szubkultúráknak. "Mezei rockerek" vannak bőven, punkok is egy páran, de itt ki is fogy az underground. Az a kevés dark-goth aki meg van, az sajnos legtöbbször a legalja, alpári primitív arcok. És nem általánosítok, és nem ismeretlenül ítélem el őket, ez tapasztalat.
Tisztelet minden kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!