Létezik, hogy valaki fényképen tök máshogy néz ki, mint élőben?
Másképpen nem nézhet ki, csak jobban, vagy rosszabbul.
Vannak fotogén és kevésbé fotogén emberek.
Vannak jó és rossz fotósok.
Nem elég egy jó fényképezőgép, meg kell tanulni portrét fényképezni. Nem véletlenül szakma a fényképezés.
Nekem is ez az egyik szakmám.
Rengeteget számít a világítás, a környezet, a beállítás,
a színek.
Portrét portréobjektívvel fényképezünk.
-Enyhe teleobjektívre kell állítani a zoom-ot.-
A Jó portréhoz fontos a megfelelő kapcsolat a fotós és az alany között.
Azt is figyelembe kell venni, hogy mi fotósok HOZOTT ANYAGBÓL DOLGOZUNK!
Amennyiben magadról egy más belső kép él benned, mint amit a külsőd tükröz, soha nem leszel elégedett a rólad készült fotókkal!
na,akkor a sok műokosnak elmondanám,hogy nem ego kérdése, meg " így látnak téged,fogadd el magad " dolog.
Azt mivel magyarázzátok,hogy :
adott egy fénykép, mondjuk egy barátomról.ÉN,aki LÁTOM az adott emberkét ÉLŐBEN ÉS FÉNYKÉPEN is,miért van az,hogy fényképen TÉNYLEG máshogy néz ki ?( szarabbul,és ahogy írták is :torzított orr,száj,eldeformálódott arcforma )
Mert ha az lenne,ahogy az eddigi álhüly*ék írták,hogy mások így látnak,stb,akkor én,aki kivülállóként szemlélem őt,látom őt így is úgy is,miért a fénykép a "hazugság" ?
Hisz mondom...látom,ott van előttem élőben..aztán látok róla egy képet,és élőben NEM olyan.
Na
ha ezt valaki tudományosan levezeti,elmagyarázza,
......
ja de nincs olyan.
köszöntem.
Igen ez így van, nézhetsz ki totál máshogyan a képen, mint élőben.
Van aki fotogén, és van aki nem az.
Azt szokták mondani, hogy van akit szeret a kamera, és van akit nem.
Van aki jóval rosszabbul néz ki fotón mint élőben, és van aki sokkal jobban néz ki egy fotón - viszont élőben sokkal rosszabbul, ergo rá sem ismernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!