Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Létezik, hogy valaki fényképen...

Létezik, hogy valaki fényképen tök máshogy néz ki, mint élőben?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 17:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy létezik. Elég nagy különbségek is szoktak lenni, egy jól megválasztott fényviszony, beállítás, vagy smink elég sokat tud változtatni az emberen pozitív és negatív irányban is és akkor még a fotosopprol nem is beszéltünk.

Függ az arctól is nekem pl nincs 2 olyan képem ahol ugyan úgy néznék ki, de vannak olyanok akik minden képen hasonlóan mutatnak

2013. márc. 11. 17:16
 2/19 A kérdező kommentje:
érted, de az hogy van, hogy rólam soha nem készülnek normális képek? Max ha csak oldalról látszik a fotókon az arcom, na de szemből o.O uhh...mintha el lenne torzítva az orrom meg a szám, olyan,mintha ferdék lennének, pedig elvileg nem azok, sose mondták, meg tükörben sem annak látszanak, csak fényképen.Ja, és képen nagyobb az orrom is, pedig élben meg pont hogy tök kicsi, meg még valahogy a hajvonalam is ferdén fut, vagy nem tudom..de már más is monda, hogy nagyon más vagyok képen mint élőben, de mitől van ez?
2013. márc. 11. 17:27
 3/19 A kérdező kommentje:
értem*
2013. márc. 11. 17:27
 4/19 anonim válasza:
Igen, pl. én. Szinte felismerhetetlen vagyok.
2013. márc. 11. 17:42
 5/19 anonim ***** válasza:
8%
Ezt csak bemagyarázzátok magatoknak. Ugyanúgy néz ki mindenki fényképen mint élőben. Egy pszichológus meg is mondaná a jelenség okát, de ha belegondolsz a fényképezőgép ugyanazt rögzíti mint amit a szem lát. Te mégis másnak látod magad, mert értelmezed az arcodat.
2013. márc. 11. 23:11
 6/19 A kérdező kommentje:

ezt nem értem...

nem csak magamra mondom ezt, ismerek más embereket is, akik képen tök mások, mint élőben(idegeneknél meg miért beszélném ezt be magamnak?o.O)

2013. márc. 12. 15:21
 7/19 anonim válasza:
Én is látom, hogy máshogy nézek ki, de más is, kívülállók. Bocsesz.. :D
2013. márc. 12. 17:16
 8/19 anonim ***** válasza:

nagyon-nagyon sok minden szamit. a feny, a smink, a szog, a frizura. itt van egy tok jo pelda, ezt csak azert mutatom, hogy ha a lanyom felnott filmben szerepelne, akkor valoszinuleg fel sem ismernem.

[link]

2013. márc. 12. 22:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Jó, de én sosem sminkelek, és tökmindegy szabadban vagy bent fotózom magam, mindig rosszul sikerül. A tükör meg normális...
2013. márc. 12. 23:15
 10/19 anonim ***** válasza:
leginkább azért nézhet ki valaki rosszabbul fotón mint élőben, mert a fénykép egyetlen pillanatot merevít ki
2013. márc. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!